Amity94 3 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Witam jak wyżej jakie konto studenckie/młodzieżowe polecacie i dlaczego??? Zależy mi aby było prowadzenie za 0zł gdyż nie zawsze może tam być kasa władowana a ja nie zawsze jestem w Polsce. PS.Mam 20lat jeśli to coś zmeinia Edytowane 21 Maja 2014 przez Amity94 Cytuj Link to post Share on other sites
KarolusMAX 0 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam jak wyżej jakie konto studenckie/młodzieżowe polecacie i dlaczego??? Zależy mi aby było prowadzenie za 0zł gdyż nie zawsze może tam być kasa władowana a ja nie zawsze jestem w Polsce. PS.Mam 20lat jeśli to coś zmeinia Zobacz w pkobp jest specjalne konto do 26 lat. Jest za darmo, a dla ciebie ważne że darmowe bankomaty w kraju i za granicą. Masz wszędzie oddział, a jedyna opłąta jaka moze się pojawić, to za kartę, ale 5 dowolnych transakcji w sklepie i jest za free. Ja nie brałem tej karty i z bankomatu wypłącam IKO, ale ty czesto za granica,więc nie wiem czy to dobra opcja Cytuj Link to post Share on other sites
aente 1 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Polecam zapoznać się z tym rankingiem kont http://www.ekontobankowe.pl/konto-osobiste Ja ostatnio założyłem konto w meritum banku, ale jeśli przebywasz za granicą to nie będzie dobre dla Ciebie to konto. Edytowane 21 Maja 2014 przez aente Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts