mikey_pl 1 Napisano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2014 A co z grafikami? Czekam na wymianę przez serwis. Jak tylko je dostanę na pewno się tu pojawią. Cytuj Link to post Share on other sites
Flandzik 3 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 A za ile mniej więcej? Cytuj Link to post Share on other sites
mikey_pl 1 Napisano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2014 A za ile mniej więcej? Nie jestem w stanie nic więcej powiedzieć, bo nie wiem co dostanę. Niedawno wymieniali na 280x..równie dobrze mogą korektę wystawić, bo chyba są problemy z dostępnością tych kart... Cytuj Link to post Share on other sites
Flandzik 3 Napisano 25 Października 2014 Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Byłbym zainteresowany jeśli osoba u której mam nagrana kartę sprzeda ja wcześniej Cytuj Link to post Share on other sites
mikey_pl 1 Napisano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Byłbym zainteresowany jeśli osoba u której mam nagrana kartę sprzeda ja wcześniej jak tylko coś będę wiedział dam znać. Cytuj Link to post Share on other sites
jimhaumman 33 Napisano 26 Października 2014 Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Tak z ciekawości co się stało z kartami że musiałeś je reklamować? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts