wazzup 1 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Siemka Mam takie pytanie, chciałem skopiować na lapka zdjęcia z karty pamięci, włożyłem ją przez czytnik kart. Po włożeniu karty do aparatu już nie wszystkie zdjęcia się wyświetlają, jest mała miniaturka zdjęcia, a przy nim pisze niezgodny JPEG, a zdjęcia chce dalej tez mieć na aparacie. jakieś rady ? Up Dowiedziałem się mniej więcej co jest przyczyną. Zdjęć na pc nie edytowałem, tylko niektóre obracałem ;/ Da się to jakoś przywrócić ? żeby było normalnie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Dowiedziałem się mniej więcej co jest przyczyną. Zdjęć na pc nie edytowałem, tylko niektóre obracałem ;/ Co autor ma na myśli? Obracanie zdjęć nic nie powinno zepsuć, musiałeś coś więcej naklikać. Edytowane 12 Maja 2014 przez Luki91 Cytuj Link to post Share on other sites
wazzup 1 Napisano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Właśnie nic nie klikałem, te zdjęcia które były odwracane nie wyświetla na aparacie. Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 W jakim programie odwracałeś? Cytuj Link to post Share on other sites
wazzup 1 Napisano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Windowsowym programem, nie wiem jak sie dokładnie nazywa, nic więcej nie robiłem Cytuj Link to post Share on other sites
Elrly 1 Napisano 18 Maja 2014 Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Miałem to samo na starym aparacie, nic nie pomagało, ani przewrócenie ponowne ani photoshop ani nic. Być może jakaś zawansowana edycja informacji o pliku ale nie widzę sensu tego szukać nawet. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts