arturo99 42 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Witam.Właśnie dzisiaj zakupiłem konsolę PS3 i teraz się zastanawiam gdzie kupujecie gry na ta konsole?Oczywiście znane wszystkim Allegro,ale czy znacie jakieś inne sklepy,stronki z grami 'tanimi'na tą platformę?I czy warto jest kupować gry używki czy tylko nowe?Jakie macie doświadczenie z używanymi,zawsze wszystko działa ładnie i pięknie?Pozdrawiam wszystkich. Link to post Share on other sites
niszczyciel20122 10 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Polecam GtaV Link to post Share on other sites
Pankracy666 312 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 http://gametrade.pl/ często dużo taniej niż na allegro . Ja kupowałem głównie używane gry (chyba, że była premiera czegoś super EXTRA to skusiłem się na nówkę). W przypadku używanych NIGDY nie miałem problemów. To jest oryginalna gra i ma śmigać. Musisz jednak patrzeć bo w niektórych egzemplarzach są kody on-line lub inne dodatki - i na to możesz zwracać uwagę, jeżeli Cie to interesuje. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
azbestor 16 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Ja jeszcze dodam, ze niektóre zniżki na amerykańskim SEN są chore. Tales of Xilia widziałem za całe 10$, oczywiscie download. Link to post Share on other sites
Fraor 1203 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Mozesz rowniez zagladac na lowcygier.pl gdzie pojawiaja sie informacje o roznych promocjach na konsole i pc. Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 11 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Mozesz rowniez zagladac na lowcygier.pl gdzie pojawiaja sie informacje o roznych promocjach na konsole i pc. Mam tam konto ale dzięki za info.Jakie gierki warto kupić,jakie są najlepsze na PS3? Planuje kupić wszystkie części God of War i Trylogię Uncharted.Co jeszcze polecacie?I jakie gry ruchowe są najlepsze Waszym zdaniem? Link to post Share on other sites
Fraor 1203 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 The Last of Us, sam nie grałem jeszcze ale w planach na najbliższy miesiąc. Gran Turismo 5 i 6, Red Dead Redemption, Beyond Dwie Dusze. No i jak wszystko polecają GTA V. Link to post Share on other sites
piterrrxd 2308 Napisano 11 Maja 2014 Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Jeśli lubisz "skradanki" - Metal Gear Solid Link to post Share on other sites
azbestor 16 Napisano 13 Maja 2014 Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Jeśli lubisz pogrindować grind to Diagaea D2 albo 4 (tylko szarpnij us wersje). Jeśli lubisz RPG, to Final fantasy X HD remaster;) Do poobijania się masz bardzo przyjemnego Tekkena Taga 2 , do troche powazniejszej walki Virtua Fighter 5:costam (w sklepie ps znajdziesz). Jeśli juz ma być GT, to jednak 6. Było w stanie oderwać mnie od Forzy na całe 3 dni, co jest olbrzymim sukcesem dla GT (5 jest w miarę do pierwszego wyścigu, 6 troszkę dłużej). Do poskaknia i postrzelania w wersji powazniejszej Tomb Raider, w wersji niepowaznej Ratchet & Clank. W wyścigach jeszcze Wipeout HD daje radę. Link to post Share on other sites
thechosen 0 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 uncharted 3 jest w ps plus. Ogólnie polecam Ci kupić abonament, bo dostajesz miesięcznie dwie gierki za darmo - czesto sa to bardzo fajne gry Bioshock Infinite, Metro: Last Light, Tomb Raider to tylko niektóre z ostatnich miesiecy Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 26 Maja 2014 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ja mam np. w galerii taki fajny loombardzić "allplay" i jest dużo gier w fajnych cenach dzisiaj sobie kupiłem uncharted 2 za 20zł xD Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 27 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 uncharted 3 jest w ps plus. Ogólnie polecam Ci kupić abonament, bo dostajesz miesięcznie dwie gierki za darmo - czesto sa to bardzo fajne gry Bioshock Infinite, Metro: Last Light, Tomb Raider to tylko niektóre z ostatnich miesiecy Właśnie zastanawiam się nad tym abo jednak mam pytanie.Jeśli wykupię go i aktywuje w Polsce i za 2 tygodnie eyjadę zagranicę czy będę normalnie mógł te gry dalej pobierać i w jakim one będą języku?Wyjadę do CH i nie wiem czy będę mógł pobierać gry w PL czy tylko DE?To bardzo ważne. Link to post Share on other sites
Rozwiązanie azbestor 16 Napisano 29 Maja 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Normalnie będziesz mógł pobierać gry w języku polskim (czasem boli, wole w ang), nieważne, czy w DE, czy gdzie indziej. Konto jest powiązane z twoim mailem i tyle im do tego. 1 Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 29 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Jeśli tak jest to wielkie dzięki za odpowiedź!!!! Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Proszę o zamknięcie tematu. Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 13 Października 2014 Udostępnij Napisano 13 Października 2014 na cholerę ten odkop sprzed ponad 4 miesięcy ? Link to post Share on other sites
arturo99 42 Napisano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2014 na cholerę ten odkop sprzed ponad 4 miesięcy ? Do zamknięcia temat i po sprawie.Trzeba swoje sprawy porządkować Link to post Share on other sites
Recommended Posts