grip3r 4 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Witam. Planuję zmianę karty graficznej na GTX 770 i zastanawiam się nad zasilaczem. Nie wiem czy w ogóle wymiana zasilacza jest potrzebna aktualnie mam OCZ CoreXStream 500W. Podzespoły poniżej: Budżet: 250-300 Procesor: i5 4670k Karta Graficzna: GTX 770 Czy podkręcasz (CPU i GPU): Tak podkręcam CPU jak i GPU Czy planujesz multi-GPU (SLI bądź CrossFire): Nie Specjalne wymagania (okablowanie modularne, cisza, specyficzny rozmiar itp): cisza dobrze jakby była aczkolwiek nie jestem na to aż tak wyczulony. Modularne okablowanie jeśli niewielka różnica w cenie to jak najbardziej Własna propozycja: brak nie znam się kompletnie na zasilaczach. Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5524 Napisano 10 Maja 2014 Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Twój obecny zasilacz spokojnie by sobie poradził z tym zestawem Cytuj Link to post Share on other sites
grip3r 4 Napisano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Odpowiedź w 2 minuty to się chwali! dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts