Skocz do zawartości

Problem z Prince of Persia: Zapomniane Piaski

Recommended Posts

Witam. Mam mały (chociaż chyba jednak duży) problem z Prince of Persia: ZP. Otóż doszedłem już do Pałacu i do komnaty w której trzech przywoływaczy stoi na górze i przywołuje pojawiające się niżej (koło mnie) piaskowe potwory, jak się je chyba okresla. Walczę chwilę z tymi potworami na dole, aby zyskac doswiadczenie, gdy doswiadczenie z nich już nie wypada aktywuje dwie zapadnie znajdujące się na scianach. Następnie wychodzę na górę i zabijam przywoływaczy wraz z potworami, które je otaczają. I tu mam problem bo nie mam zielonego pojęcia co robic dalej. Co prawda na górze (tu gdzie stali przywoływacze) są drzwi, jednak pozostają zamknięte i nie wiem czy je trzeba otworzyc, a jesli tak to jak to zrobic. Bardzo proszę o poradę co mam zrobic, gdyz ta gra mnie wciągnęła i chciałbym ją skończyc, ale nie mogę sobie tutaj poradzic.

Pozdrawiam

heh przecież napisałem że na górę to wszedłem bez problemu (dokładnie to odbijam się od drzwi którymi wszedłem, odbijam się, chwytam rurę, poręcz, trapez czy jak to tam inaczej można nazwac z niego skaczę, lot i jestem na gorze przy przywoływaczach ich zabijam ale nie wiem co dalej niestety

ehhh nie chodzi mi o piaski czasu tylko o zapomniane piaski, czyli najnowsza czesc :P mam do niej poradnik i tam jest napisane, żeby po pokonaniu tych przywoływaczy cały czas isc przed siebie, no ale niestety przede mną są drzwi, które pozostają zamknięte. To może byc jakis błąd gry czy cos w tym stylu??

heh czyli musiałbym całą grą zaczynac od nowa, bo niestety kochani programisci ubisoftu nie pomysleli o normalnym zapisie :P Jest tylko opcja continue, a ta komnata jest pierwsza po savie :) ok dzięki wam wielkie za wypowiedzi i temat chyba do zamkniecia, no chyba ze ktos ma ciekawy pomysł na rozwiązanie tego problemu ;)

To mi wygląda na kolejny glitch. No chyba że za wolno pokonywałeś poziom. Może spróbuj jakoś szybciej starać się pokonywać przeszkody i wtedy zdarzysz przejść zanim ten kawałek się zawali. Jak dobrze pamiętam to jest poziom w którym "ściga" Cię demon prawda?

Heh pewnie mi się za to dostanie no ale co tam. Połowa ludzkosci to robi tylko się do tego nie przyznaje. Otóż akurat tą grę miałem sciągniętą neta (dokładniej kolega sciągnął, a ja tylko od niego wziąłem, no ale co za różnica) Otóż jak sciągasz z neta to pierwotne wersje cracków miały własnie tego typu błędy jak mój i wasze. W tym wypadku nie musicie od nowa zaczynac gry. Wystarczy, ze sciągniecie sobie crackfix, zainstalujecie go i wszystko powinno działac jak w moim wypadku.

Jak kto chce mogę podac link do tego crackfixa

• 4 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...