Azazel 1 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam. Mam mały (chociaż chyba jednak duży) problem z Prince of Persia: ZP. Otóż doszedłem już do Pałacu i do komnaty w której trzech przywoływaczy stoi na górze i przywołuje pojawiające się niżej (koło mnie) piaskowe potwory, jak się je chyba okresla. Walczę chwilę z tymi potworami na dole, aby zyskac doswiadczenie, gdy doswiadczenie z nich już nie wypada aktywuje dwie zapadnie znajdujące się na scianach. Następnie wychodzę na górę i zabijam przywoływaczy wraz z potworami, które je otaczają. I tu mam problem bo nie mam zielonego pojęcia co robic dalej. Co prawda na górze (tu gdzie stali przywoływacze) są drzwi, jednak pozostają zamknięte i nie wiem czy je trzeba otworzyc, a jesli tak to jak to zrobic. Bardzo proszę o poradę co mam zrobic, gdyz ta gra mnie wciągnęła i chciałbym ją skończyc, ale nie mogę sobie tutaj poradzic. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 nie wiem czy dobrze pamiętam, wbiegasz po scianie, odbijasz sie, uzywasz mocy i lot do tych u góry Link to post Share on other sites
Azazel 1 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 heh przecież napisałem że na górę to wszedłem bez problemu (dokładnie to odbijam się od drzwi którymi wszedłem, odbijam się, chwytam rurę, poręcz, trapez czy jak to tam inaczej można nazwac z niego skaczę, lot i jestem na gorze przy przywoływaczach ich zabijam ale nie wiem co dalej niestety Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 A solucji szukałeś na necie: http://gry.wp.pl/gry/prince-of-persia-p ... G4Sg%3D%3D Link to post Share on other sites
Shadowx 22 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 @Up, nie ta gra... http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=1013&PART=20 Link to post Share on other sites
Azazel 1 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 ehhh nie chodzi mi o piaski czasu tylko o zapomniane piaski, czyli najnowsza czesc mam do niej poradnik i tam jest napisane, żeby po pokonaniu tych przywoływaczy cały czas isc przed siebie, no ale niestety przede mną są drzwi, które pozostają zamknięte. To może byc jakis błąd gry czy cos w tym stylu?? Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Niekiedy tak jest że musisz na nowo jakiś etap zacząć - bug Link to post Share on other sites
Azazel 1 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 heh czyli musiałbym całą grą zaczynac od nowa, bo niestety kochani programisci ubisoftu nie pomysleli o normalnym zapisie Jest tylko opcja continue, a ta komnata jest pierwsza po savie ok dzięki wam wielkie za wypowiedzi i temat chyba do zamkniecia, no chyba ze ktos ma ciekawy pomysł na rozwiązanie tego problemu Link to post Share on other sites
Azazel 1 Napisano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ok problem już rozwiązałem. Nie tylko ja miałem ten problem. Wielu graczy ma to samo, tylko w innych miejscach Link to post Share on other sites
TaSsS 0 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Co było trzeba zrobić? Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja miałem podobny problem w obserwatorium. Tylko mi nie wysuwała się z podłogi dźwignia. Problem rozwiązało rozpoczęcie gry od początku Link to post Share on other sites
Bany_krk 200 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 a widzicie, a ja przeszedłem na xklocku i zero problemów, widać na co gry są optymalizowane Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Gdzieś czytałem że posiadacze konsol też mają problemy z tymi glitchami więc po prostu miałeś szczęście. Link to post Share on other sites
Wilczan 0 Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Mam problem i nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania. W tym miejscu >> http://img408.imageshack.us/i/pop2u.jpg/ <<. Spotkał się ktoś z tym? Link to post Share on other sites
Dether 1 Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 To mi wygląda na kolejny glitch. No chyba że za wolno pokonywałeś poziom. Może spróbuj jakoś szybciej starać się pokonywać przeszkody i wtedy zdarzysz przejść zanim ten kawałek się zawali. Jak dobrze pamiętam to jest poziom w którym "ściga" Cię demon prawda? Link to post Share on other sites
Azazel 1 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Heh pewnie mi się za to dostanie no ale co tam. Połowa ludzkosci to robi tylko się do tego nie przyznaje. Otóż akurat tą grę miałem sciągniętą neta (dokładniej kolega sciągnął, a ja tylko od niego wziąłem, no ale co za różnica) Otóż jak sciągasz z neta to pierwotne wersje cracków miały własnie tego typu błędy jak mój i wasze. W tym wypadku nie musicie od nowa zaczynac gry. Wystarczy, ze sciągniecie sobie crackfix, zainstalujecie go i wszystko powinno działac jak w moim wypadku. Jak kto chce mogę podac link do tego crackfixa Link to post Share on other sites
mistrz 336 Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Również przeszedłem tą grę,no i musze przyznać że wymiata,bardzo wciągająca jak i typ tomb raider. Link to post Share on other sites
roza155 0 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Jak kto chce mogę podac link do tego crackfixato podaj będę wdzięczna Link to post Share on other sites
Recommended Posts