Beatrix Kiddo 103 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Benchmarkowcy lubią zwierzęta, a zresztą jak ktoś widzi twój post nie wnoszący nic do tematu to patrzy na tego milusiego kotka i od razu patrzy z pobłażliwością na Starego Spamera. Brać z jak najdłuższą gwarą ! Cytuj Link to post Share on other sites
voxcordi 294 Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Też wykąpałem kota ale nie dał się wyżymać... Twojemu żaden nie dorówna. Przynajmniej wyrazem "twarzy"? Apropos pralek. Myślałem, że może to nowatorskie podejście do obudowy. Ktoś się wreszcie odważył by bebechy kompa miały mnóstwo miejsca i porządny wentylator w miejscu drzwiczek pralki... Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
JoHnNy08PL 184 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Przecież ten kot to YODA z SW Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Ja ci mogę polecić z czystym sercem http://www.agito.pl/pralki-wolnostojace ... 59380.html Dobrze się kręci cicha Ogólnie fajna pralka w tym przedziale cenowym Pozdro No ten BOSCH to polski jest i do tego rozbieralny bęben (chyba) - ciekawa propozycja A jakie wy macie pralki w domu - pochwalcie się Jednak nie mają rozbieralnego bębna - odpada... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Też szukam pralki z tego przedziału A co powiecie o tej Candy 40cm co ma 7kg wsadu? Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Też szukam pralki z tego przedziału A co powiecie o tej Candy 40cm co ma 7kg wsadu? która dokładnie? Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Np. ta: http://www.mixelectronics.pl/candy-go4-1274-l,35193 ale jest kilka wariacji tego modelu. Cytuj Link to post Share on other sites
Kiziea 4 Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 A może coś z LG? Osobiście posiadam taki sprzęcik w domu i sprawuje się świetnie, nauczyłem się nawet prać . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts