kam123pl 0 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Witam wszystkich Przeczytałem już kilka postów tego typu i w żadnym z nich nie znalazłem nic dla siebie więc proszę o waszą pomoc , chce kupić nowe słuchawki nauszne do 200/250zł chciałbym że miały dobrą izolacje i basy oraz wysoką moc (żeby były niesamowicie głośne ) odtwarzam muzykę głównie z htc one x .Myślałem nad: -Akg k518 -Sony MDR-600 -Sony MDR-V55 -SENNHEISER HD 205 II -JBL J55I -Superlux HD 681 II - Creative AURVANA LIVE - Liczę jeszcze na jakieś wasze typy Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
jimix 8 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Szczerze polecam CAL, są to naprawdę wyśmienite słuchawki w niewygórowanej cenie. Sam jestem ich posiadaczem od prawie 2 lat - spisują się rewelacyjnie (gry, filmy, muzyka). Płaciłem wtedy ok 190 zł. Izolacja jest świetna, w ogóle nie słychać dźwięków z otoczenia, a jeśli chodzi o bas - również b.wysoki poziom. Jedyną wadą jest cienki kabelek, który łatwo naderwać, gdy się zaczepi. Tak, zrobiłem to Wymieniłem jednak okablowanie (kabel lepszej jakości) i nie dość, że teraz jest nie do zdarcia że tak powiem, to i jakość dźwięku jeszcze lepsza Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts