wazzup 1 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Siemka Szukam aparatu do 600zł nowego. Aparat nie dla mnie, sam tutaj z waszą pomocą kupiłem canon sx 260hs i jestem mega zadowolony. Raczej starszych braci nie kupi za tą cenę, coś fajnego znajdzie się w tej cenie ? Aparat używany na jakichś szkolnych wycieczkach i tak na co dzień jakieś spontany ;] Cytuj Link to post Share on other sites
xprzemcio 102 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Nie lepiej dołożyć 600zł do dobrego smartphona z dobrym aparatem? Moja Xperia Z robi wystarczające zdjęcia by uchwycić moment na wycieczce, czy tak na co dzień. Dziś sekundy bym nie poświęcił na szukanie aparatu do 1000zł bo ten w tel mi wystarcza Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 @UP Autor wyraźnie napisał, że jego budżet wynosi 600 zł i che kupić aparat fotograficzny a nie telefon. Jestem ciekaw czy ty byś "od tak" lekka ręką dołożył jeszcze raz tyle Pomijam to, że jeżeli komuś zależy na jakości zdjęć to telefonem ich nie zrobi. Do tego tylko aparat no chyba, ze mi ktoś powie, że obiektyw, procesor obrazu itd które się mieszczą w smartfonie zapewniają to samo co choćby aparat kompaktowy, który to z jakichś powodów jest znacznie większy. Cytuj Link to post Share on other sites
wazzup 1 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Samsung WB250F a co myślicie o tym modelu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Najlepiej by było kupić Canon SX270, ale musiałbyś troszkę dołożyć raczej. Do 600 zł z ciekawych widzę tylko Sony WX60. WB250F, jeśli dobrze widzę, cenę ma podobną lub niewiele niższą niż Canon, więc bez sensu go brać - szału nie robi. Cytuj Link to post Share on other sites
wazzup 1 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Tyle, że ta kwota to max 600 zł. Aparat kuzynka chce kupić do soboty, więc dużo czasu nie ma, a wiadomo jak to w sklepach mogę wcisnąc jakiegoś trupa ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Luki91 157 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Jak nie zależy jej na wielkim zoomie to niech kupi tego WX60 - ma świetny stosunek ceny do jakości, można go dostać poniżej 500 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts