atari4421 0 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam, dziś zauważyłem dziwną rzecz w swoim telefonie, otóż porównując telefony z moim kolegą zauważyłem, że biel w moim telefonie jest dużo gorsza niż w telefonie kolegi. Wpada w żółte odcienie. Czy coś można na to poradzić, czy to wada fabryczna? Cytuj Link to post Share on other sites
Fugens 20 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Jasność ta sama? Folie ochronną na ekran masz? Off top po co zakładałeś aż tyle tematów? Cytuj Link to post Share on other sites
atari4421 0 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Jasność ustawiona na maxa w obydwu oraz oba bez folii. Cytuj Link to post Share on other sites
Fugens 20 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmanslab.sa może ta aplikacja Ci pomoże. Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Zapewne to twój pierwszy kontakt z Samsungowskim Amoledem. Te ekrany tak mają. Cukierkowe kolory lekko podżółkłe. Cytuj Link to post Share on other sites
atari4421 0 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Ta aplikacja do niczego niestety. Skoro te ekrany tak mają to czemu na telefonie mojego kolegi który de facto jest starszy o pół roku biel jest jak po wypraniu w wizyrze ? Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ustalmy jedno - to ten sam model - bo tego nie napisałeś :-) choć można się domyślać. Każda sztuka jest minimalnie inna.Spróbuj tamtej apki bo jeśli opróćz żółtawego żółtego nic się innego nie dzieje i jest to ledwo zauważalne to i tak na gwarancji nic z tym nie zrobią :-) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts