Amity94 3 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 (edytowane) Witam ostatnio mam problem z moim łączem w upc gdyż nagle po używaniu już przez parę miesięcy internetu od irlandzkiego UPC mam problem od paru dni mam tak, że na moim łączu mam do 100kb pobierania i z czasem na dłuższy moment potrafi zejść do 0b i koniec jest to tylko na moim łączu gdyż druga osoba używa swojego lapka i jest dobrze a jedyne co robi ogląda różne seriale i skype dosłownie to wszystko co robi a teraz na przykład jej nie ma i to samo A używam wifi po kablu nie mam jak bo router po drugiej stronie domu a nie mam tak długiego kabla choć to jest nie wielki pokoik z kuchnią i łazienką. Proszę o Pomoc. Dodaję link do loga z programiku net-log: http://wklej.to/8myGS Edytowane 7 Maja 2014 przez Amity94 Cytuj Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 na początek polecam przeskanować komputer Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 to jest świeża instalacja tuż po formacie więc raczej nie ma żadnych. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnWoo 64 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Na początek to polecam zapoznać się z zasadami poprawnej pisowni. Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 @Up O co Ci chodzi bo nie rozumiem???? Cytuj Link to post Share on other sites
krabpustelnik 12 Napisano 7 Maja 2014 Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Składania, kropki, przecinki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts