WhiteDoom 0 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witam. Ostatnio przymierzam się do zakupu owego telefonu,jednak przez te pierwsze dni majowe ceny wzrosły. Dziś natrafiłem na taką ofertę.I tu takie pytanie.Czy z gwarancją nie będzie problemu w tym przypadku? Wolałbym brandowanego z PLUSA ,jednak mało jest ofert ,a czekać trudno tyle . Jeszcze zniechęca ten fakty o "porysowanej tylnej klapce" ;/. Oto link: http://allegro.pl/nowe-lg-g2-d802-czarny-polska-okazja-lte-fv23-i4216353156.html Cytuj Link to post Share on other sites
Lazer 332 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 To sa powystawowe czyli mogly byc caly czas ladowane a od tego sie bateria psuje, nie wiesz ile osob go dotykalo ( czym ) poszukalbym jeszcze kilka ofert. Cytuj Link to post Share on other sites
WhiteDoom 0 Napisano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 To sa powystawowe czyli mogly byc caly czas ladowane a od tego sie bateria psuje, nie wiesz ile osob go dotykalo ( czym ) poszukalbym jeszcze kilka ofert. Właśnie też mi sie tak wydaje.Ale co do gwarancji,jak jest FV 23% to gwarancja jest zawsze,a nie oszukana jakaś,tak? Cytuj Link to post Share on other sites
dejnus 58 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Wywalając taką kasę na telefon myślę że jesteś w stanie dołożyć 100zł i mieć pewność że dostajesz nowy w pełni sprawny telefon. Prędzej brałbym zadbany używany telefon od osoby prywatnej niż towar z ekspozycji. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kuku8 87 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) Są telefony i to ich dużo. Warto poszukać i poczekać - ja dałem 1200 za nówkę z Plusa. Są też nie raz w licytacjach od 1180 (ze ściągniętymi foliami, czy z etui). Edytowane 6 Maja 2014 przez kuku8 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts