inzus18 0 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Witam, mam ogromnie doskwierający problem. Od długiego czasu, gdy użytkuję mój sprzęt pojawiają się szare paski ( http://www35.zippyshare.com/v/21475458/file.html ). Szczególnie widoczne jest to na pulpicie, gdzie mam tapetę o bardzo żywych barwach, a także w grach, np. Fifa, czy CS:GO. Czytałem kiedyś, że może być to wina kabla od karty do monitora. Zakupiłem nowy, to samo. Przy starej skrzynce problem był ten sam. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to zwalczyć? Obawiam się, że to może być coś w środku monitora... Cytuj Link to post Share on other sites
Kamillus 63 Napisano 5 Maja 2014 Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Jaką masz kartę graficzną? Cytuj Link to post Share on other sites
inzus18 0 Napisano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Radeon R9 200 Series. Tak wiem, jest tam wejście cyfrowe, a do monitora VGA. Posiadam przejściówkę, może ona jest wadliwa? Tylko przy starym komputerze bodajże tez przejściówki nie miałem, a problem był ten sam. Cytuj Link to post Share on other sites
sword88 560 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 odinstaluj sterownik od karty i zobacz czy problem występuje. później zainstaluj najswiezszy z certyfikatem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts