Skocz do zawartości

Kiedy nowy system oceniania mini-recek?

Recommended Posts

Gość bulbulek

Gdy ty miałeś rok, wydano ostatni numer, dla wielu kultowego, miesięcznika Top Secret. Tam wielokrotnie były 1-2 obrazki na stronę i nikt nie marudził, bo to teksty sprawiały, że ówcześni młodzieńczy i nie tylko z niecierpliwością wyczekiwali kolejnego miesiąca i kolejnego numeru.

Tylko to były czasy, gdy liczył się tekst. Żałuję, że czytałem TS. Żałuję, bo wolałbym żyć w nieświadomości, że taki miesięcznik istniał. Może wtedy łatwiej przychodziłoby mi czytanie obecnych "recenzji".

• 2 tygodnie później...

według mnie "kciuki" wyglądają bardzo ładnie. W niektórych miejscach będzie się trzeba do nich przyzwyczaić, ale mi się jak najbardziej podoba :)

Dobrze, że w końcu się pojawił nowy system ;)

EDIT: dwie rzeczy tylko nie pasują z tym, co zapowiadał naczelny:

- nie ma "dodaj do obserwowanych"

- nie ma podglądu, kto jak ocenił

właśnie też zauważyłem. Tylko dlaczego nie widać przycisków(kciuków o których mówicie) na plus lub minus? Przynajmniej u mnie nie ma.Tylko są podane ilości głosów na +/-. Mogłaby być między nimi jakaś przerwa

nie zdążyłem edytować. Już wszystko działa. Ale wcześniej miałem liczbę odsłon i pod tym oceny ale zapisane tak: 383 i bez odstępu i kciuków. Odświeżałem i nic, wchodziłem na różne recki i nic. Włączyłem w IE i było dobrze. Później znowu wszedłem na mozilli i już jest dobrze ;)

dziwne rzeczy się dzieją :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...