Dark Droid 3 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Witam, jestem przy wyborze szkoły średniej i niestety nie wiem jaki kierunek wybrać Planuję się wybrać na mechatronikę, jeśli jest to połączenie innych przedmiotów z informatyką to czy później będę mógł pracować jako informatyk? A jakie jeszcze inne prace mógłbym wykonywać? Cytuj Link to post Share on other sites
daker836 15 Napisano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Jestem obecnie na 1 roku w szkole sredniej o profilu mechatronik. Ogólnie moim zdaniem wszystko zalezy na jakich trafisz nauczycieli, ja trafiłęm na srednio wymagających a i tak tej nauki troche jest, a ogólnie mechatronika to trudny kierunek ale moim zdaniem z przyszłościa potem na polibude i jakas prace znajdziemy. Gdybyś czegos nie wiedział to pisz, chetnie pomoge o ile bede mógł Cytuj Link to post Share on other sites
Dark Droid 3 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Prace zawsze się jakaś znajdzie Ale chodzi mi właśnie czy mógłbym pracować z czymś w stronę informatyki?Z chęcią bym poszedł na informatykę, lecz w mojej okolicy to są 2 technika informatyczne, bardzo bardzo bardzo słabe...i bardzo dobre....Więc mechatronika też by była dobra a jako że to połączenie informatyki to czy mógłbym też właśnie znaleźć jakąś prace w kierunku informatyka? Czy to raczej mało możliwe? Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Dark Droid Cytuj Link to post Share on other sites
anno54 2 Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ja zamierzam iść do czegoś ekoniomicznego tylko nie wiem jak tam z punktami:) właściwie tez myślałam o mechatronice ale stwierdzuiłam że jak na kon=bitkę to za wiele. Cytuj Link to post Share on other sites
hrabinia26 0 Napisano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Taki kierunek jest ok, po tym raczej nie powinno być problemu ze znalezieniem pracy. Chociaż z tym to nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Link to post Share on other sites
Bywalec 0 Napisano 7 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Trudno stwierdzić czy taki kierunek będzie ok. Dopiero późniejsze życie to zweryfikuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts