ostryb 522 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Kupiłem jakiś czas temu sprzęt firmy Tesoro. Polubiłem na Facebooku i pojawił się fajny konkurs. Może ktoś z forumowiczów będzie zainteresowany. Wrzucam cytat z fejsa. (Ktoś tutaj ma uzdolniania graficzne? Trwa konkurs na projekt bejsbolówki Tesoro, najlepszy projekt zostanie nagrodzony najnowszą klawiaturą - Tesoro Lobera Supreme oraz oczywiście nową czapką.Swoje prace przesyłajcie bezpośrednio na profil Facebookowy TESORO.USA) Termin do 02.05.2014 Pozdrawiam. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Popularne posty SKEEPER 16089 Napisano 24 Kwietnia 2014 Popularne posty Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Bigi zrobi taką myckę, że będą nawet z niej zupę jeść, a na koniec, zjedzą tę czapkę i poproszą o dokładkę. Efektem jego pracy będą wiecznie nienasyceni, łysym odrosną włosy, Hindusi zaczną chodzić w sandałach, ja będę miał kaloryfer na brzuchu, sam Bigi zmieści się do 850i, a Nowaj wreszcie się zdecyduje, czy zostać "tak bardzo gejem", czy też "zadeklarowaną lesbijką". 10 Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Skeep jesteś tak bardzo... Że jutro zgłaszam nową religię:) PS obecnie mam taki maraton. Robię sam 3 akcje reklamowe plus cały visual na wielkanoc, ze cztery katalogi i w chuk drobnicy, renderów. Jak mi ładnie pójdzie to cyknę myckę na konkurs. Jak nie znajdę czasu to zrobię osobne projekty dla Skeepa i dla Ostrego:) 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts