beatlover 20 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 Aktualizacja: Odnośnie wibracji Toshiby to jednak mój błąd, zamontowałem krzywo w koszyku dysk i takie wibracje były. Po zamontowaniu normalnie w sankach - dysk chodzi tak samo jak seagate i pod palcami nie wyczuwam żadnych wibracji! Może po prostu te dyski są bardziej czułe na ułożenie dysków w poziomie... W każdym razie teraz jest ok. Cytuj Link to post Share on other sites
Breaky83 669 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) ja tez nie miałem problemu z tym dyskiem z wibracjami. Pozdrawiam Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Breaky83 Cytuj Link to post Share on other sites
beatlover 20 Napisano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 W ramach ciekawostki 2XSSD i Seagate i Toshiba razem http://s3.postimg.org/3s5ex0dib/dyski.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts