CayceR 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Witajcie, przepraszam za lekki spam ale mój budżet się pogorszył. Potrzebuję 50 zł na słuchawki. Więcej już niestety nie mam, mogę dołożyć maksymalnie 20 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 dlaczego 3 raz zakładasz temat ? poszukaj w sklepach Philipsów serii SPH albo bardzo chwalone za cenę Maxell Retro Dj. Radzę tym razem tobie już nie odświeżać tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
CayceR 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 dlaczego 3 raz zakładasz temat ? poszukaj w sklepach Philipsów serii SPH albo bardzo chwalone za cenę Maxell Retro Dj. Radzę tym razem tobie już nie odświeżać tematu. jak to 3 raz? to jest 2 temat i go stworzylem poniewaz moj budzet sie zmienil. jakies inne propo? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts