Skocz do zawartości

Intro do kanału na Youtube

Recommended Posts

2 pytania:

1:czy mógł byś zamieścić to wideo na cda.pl, ponieważ nie mam transferu i nie moge obejrzeć tego wideo.

2: jak mam to wideo pobrać, czy mógł byś dać mi linka do jakiejś strony?

czy mógł by ktoś jeszcze zrobić intro, np. w 3d napis KATJOV

jak się nie chce to nie

:D:);)

Różnica taka że ja bez transferu nie odtworzę wideo na YT, a na CDA tak, tak po prostu jest.

Ja cię tylko proszę abyś wrzucił film na CDA. OK?

Witam chciałbym jeszcze spytać, czy ktoś jeszcze mógł by jeszcze robić intro do mojego kanału YT, proszę was o to aby ktoś jeszcze zrobił dla mnie intro (@Nowaj, Nowaj jeszcze nie widziałem twojego intra które napewno jest dobre, lecz potrzebuję więcej opcji), cos w 3D jeżeli ktoś umie.

- na przykład coś takiego

- albo takiego

- lub takiego

Dziękuję jeżeli komuś będzie się chciało coś takiego zrobić, oczywiście charytatywnie za łapkę w górę pod komentarzem, czy co to innego ;).

PS. napis w intrze o jaki proszę to KATJOV 

Edytowane przez KATJOV
  • 3 miesiące temu...

http://img.sadistic.pl/pics/6b0477c20d1d.jpg

Jak taki z Ciebie "twórca" że nie masz nawet motywacji aby samodzielnie wykonać sobie intro to nie zabieraj się za kanał na youtube. 

• Popieram 2

Biafra, być to kolejny wielki "zagrajmer" i nie ma czasu poświęcić godzinki czasu na oglądnięcie paru prostych tutoriali z AE.

Witam chciałbym jeszcze spytać, czy ktoś jeszcze mógł by jeszcze robić intro do mojego kanału YT, proszę was o to aby ktoś jeszcze zrobił dla mnie intro (@Nowaj, Nowaj jeszcze nie widziałem twojego intra które napewno jest dobre, lecz potrzebuję więcej opcji), cos w 3D jeżeli ktoś umie.

3D, no ładne masz wymagania. Już pomijając proces tworzenia, chyba nie zdajesz sobie sprawy ile renderuje się 1 klatka w dobrej jakości.

Jak mnie denerwują tacy ludzie... Zlecenie darmowe , nie podadzą żadnych informacji , a jak znajdzie się jakaś dobra dusza , która poświęci kilka chwil to później dostaje pięćset instrukcji co by tu zmienić by w finale wybrać zupełnie inną pracę. Wymagania większe niż przy komercyjnych zleceniach  :wariat:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...