KATJOV 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam! Proszę oto aby ktoś zrobił mi intro na mój kanał Youtube. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez KATJOV Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Może jeszcze frytki do tego? Nie napisałeś nawet jak twój kanał się nazywa, ani jaką tematykę przyjmuje (co może wpłynąć na wygląd intro). Link to post Share on other sites
wilku3d 2 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Haha, proszę niech mi ktoś kupi Titana. Jaki kanał, tematyka, coś w zamian, czy charytatywnie? Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=yir4Qdw6I44 2 Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Moim zdaniem ten Nowaja jest dobry, musiał się napracować. Wypada podziękować. Autorze, może być? Zamykamy ? 1 Link to post Share on other sites
KATJOV 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 2 pytania: 1:czy mógł byś zamieścić to wideo na cda.pl, ponieważ nie mam transferu i nie moge obejrzeć tego wideo. 2: jak mam to wideo pobrać, czy mógł byś dać mi linka do jakiejś strony? czy mógł by ktoś jeszcze zrobić intro, np. w 3d napis KATJOV jak się nie chce to nie Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 1. A co to za różnica czy jest na cda, czy na YT? Transfer i tak Ci pobierze. 2. Do wyboru, do koloru: http://bit.ly/tEfHE9 Link to post Share on other sites
KATJOV 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Różnica taka że ja bez transferu nie odtworzę wideo na YT, a na CDA tak, tak po prostu jest. Ja cię tylko proszę abyś wrzucił film na CDA. OK? Witam chciałbym jeszcze spytać, czy ktoś jeszcze mógł by jeszcze robić intro do mojego kanału YT, proszę was o to aby ktoś jeszcze zrobił dla mnie intro (@Nowaj, Nowaj jeszcze nie widziałem twojego intra które napewno jest dobre, lecz potrzebuję więcej opcji), cos w 3D jeżeli ktoś umie. - na przykład coś takiego - albo takiego - lub takiego Dziękuję jeżeli komuś będzie się chciało coś takiego zrobić, oczywiście charytatywnie za łapkę w górę pod komentarzem, czy co to innego . PS. napis w intrze o jaki proszę to KATJOV Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez KATJOV Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 http://img.sadistic.pl/pics/6b0477c20d1d.jpg Jak taki z Ciebie "twórca" że nie masz nawet motywacji aby samodzielnie wykonać sobie intro to nie zabieraj się za kanał na youtube. 2 Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Biafra, być to kolejny wielki "zagrajmer" i nie ma czasu poświęcić godzinki czasu na oglądnięcie paru prostych tutoriali z AE. Witam chciałbym jeszcze spytać, czy ktoś jeszcze mógł by jeszcze robić intro do mojego kanału YT, proszę was o to aby ktoś jeszcze zrobił dla mnie intro (@Nowaj, Nowaj jeszcze nie widziałem twojego intra które napewno jest dobre, lecz potrzebuję więcej opcji), cos w 3D jeżeli ktoś umie. 3D, no ładne masz wymagania. Już pomijając proces tworzenia, chyba nie zdajesz sobie sprawy ile renderuje się 1 klatka w dobrej jakości. Jak mnie denerwują tacy ludzie... Zlecenie darmowe , nie podadzą żadnych informacji , a jak znajdzie się jakaś dobra dusza , która poświęci kilka chwil to później dostaje pięćset instrukcji co by tu zmienić by w finale wybrać zupełnie inną pracę. Wymagania większe niż przy komercyjnych zleceniach Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Ten temat nie powinien tak długo być otwarty. Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 24 Lipca 2014 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 True. Link to post Share on other sites
Recommended Posts