matej 63 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ale piko jest mniejszy od nano.Boże Święty ile mam tłumaczyć, że jeśli wyczerpie się przedrostek nano to wprowadzą piko. Przecież nie będą podawać ujemnych wartości tak jak pisał PChero Skończcie już ten offtop na temat piko i nano Akurat zmiana rozdziałki na inną niż natywna monitora nie zawsze jest dobrym pomysłem, zwłaszcza jak podłącza się przez D-sub, obraz staje się zamazany.W systemie tak ale w grach nie widać różnicy Cytuj Link to post Share on other sites
exon681 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ale piko jest mniejszy od nano.Boże Święty ile mam tłumaczyć, że jeśli wyczerpie się przedrostek nano to wprowadzą piko. Przecież nie będą podawać ujemnych wartości tak jak pisał PChero Skończcie już ten offtop na temat piko i nano Akurat zmiana rozdziałki na inną niż natywna monitora nie zawsze jest dobrym pomysłem, zwłaszcza jak podłącza się przez D-sub, obraz staje się zamazany.W systemie tak ale w grach nie widać różnicy Dokładnie w grach nie widać żadnego rozmazania Co prawda lepiej mieć pulpit w natywnej Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 U mnie w pulpicie jak dam mniejszą to jest strasznie Można by się pobawić ClerType to może coś by się poprawiło ale nie po to kupiłem monitor z FullHD żeby teraz z niego nie korzystać Cytuj Link to post Share on other sites
ChillOut 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nooo tak ale twórca tematu chce grac na 1680x1050. hd 5770 wystarczy... niech lepiej zainwestuje w dodatkowa kosc ramu... chyba ze ma triple chanel. to wtedy niech przepije albo da w chłodzenie .: ) Cytuj Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 niech lepiej zainwestuje w dodatkowa kosc ramu... chyba ze ma triple chanel.A mogę wiedzieć co mu da Tripple Channel w grach? PS nie musisz odpowiadać, wiem, że nic Cytuj Link to post Share on other sites
exon681 0 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 niech lepiej zainwestuje w dodatkowa kosc ramu... chyba ze ma triple chanel.A mogę wiedzieć co mu da Tripple Channel w grach? PS nie musisz odpowiadać, wiem, że nic Oraz Tripple Channel obsługuje tylko i7 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts