patryk0493 52 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam, szukam bloku wodnego dla dokładnie tej: klik karty. Czym się zainteresować? Jak z kompatybilnością bloków względem referencyjnej karty? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A mógłbyś mi napisać dlaczego chcesz wodować karciochę?Grzeje się bardzo?Pytam bo jestem zainteresowany 290 być może bym wziął od MSI. Cytuj Link to post Share on other sites
natsu 1871 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Coolingconfigurator i szukaj swojej karty. Z tel mi ciężko coś znaleźć. Jeśli bedzie referent to każdy blok pasuje Cytuj Link to post Share on other sites
patryk0493 52 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 A mógłbyś mi napisać dlaczego chcesz wodować karciochę?Grzeje się bardzo?Pytam bo jestem zainteresowany 290 być może bym wziął od MSI. 1. Mam taką możliwość, tyle Coolingconfigurator i szukaj swojej karty. Z tel mi ciężko coś znaleźć. Jeśli bedzie referent to każdy blok pasuje Dla tej karty fulcover jest ponoć nie odpowiedni - za wysokie kondensatory. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts