worm 17785 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Cóż, kiedyś nie mogłem wyjść z podziwu dla Medal of Honor i lądowania na plaży Omaha, widziałem wtedy zwiastun i nie mogłem uwierzyć że tak będzie wyglądać gra. http://www.youtube.com/watch?v=x74-PeBq5B0 Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No cóż, ja do dzisiaj pamiętam w jakim szoku byłem grając w Robinson's Requiem (okolice 1995r !!) Wdrapałem się na szczyt jakiegoś pagórka żeby wyciągnąć z gniazda ptasie pióra (chciałem zrobić strzały) ale zaatakował mnie jakiś duży ptak. Moja postać straciła oko co objawiło się tym że na połowie ekranu nie było obrazu Niestety nie byłem w stanie dłużej tak grać i trzeba było wczytać save. Dzisiaj już takich gier nie robią To się nazywa realizm gry. Ostro się uśmiałem jak to czytałem ;D Kiedyś widziałem recenzje tej gry w SecretService i recenzent uprzedzał że gra jest bardzo trudna i że każda konfrontacja z jakimś drapieżnikiem zle się kończy,a bez zwierzyny umierało się z głodu. Cytuj Link to post Share on other sites
Zingeer 1 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Ja mam zawsze dobre wspomnienia z gry, która jako całokształt: muzycznie, graficznie, projekty poziomów jest u mnie od wielu lat na pierszym miejscu. Zawsze film z menu Unreal'a oraz początkowa misje przywołują wspomnienia doznań i zachwytu, które towarzyczyły mi w tej grze. Do tej pory niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego EpiC Games, nie powrócił do tej serii i nie stworzył kolejnej części tej gdry, która jest dla mnie osobiście dziełem artystycznym, a dla nich kamieniem milowym w rozwoju. Aktualnie wszystkie produkty, ktore pojawiaja sie na rynku dąza do jak najwiekszego realizmu, w grafice, fizyce, i to według mnie odziera właśnie tą niedoskonałość, która w tych starych grach nadawała im takiej magii, tajemniczości i innych rzeczy ktore sprawialy ze człowiek tonął w tych fantastycznych swiatach wykreowanych przez designerow. Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17785 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Unreal to majstersztyk pod każdym względem, a ten dodatek textur w wysokiej jakości to już w ogóle miodzio jak widzę Z chęcią znowu bym sobie w niego pograł, ta klimatyczna muzyka... Cytuj Link to post Share on other sites
plebs 11 Napisano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Napewno zakończenie preya http://www.youtube.com/watch?v=PxNEFIcQIlA Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts