Cenzura 0 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam, potrzebuje pomocy w doborze zwyczajnych dokanalowek grajacych tylko z Galaxy s2. Oczekuje mocnego basu, niezalewajacego zbytnio reszty pasma. Wysokie moga byc wycofane. Rozwazam obecnie 3 modele: Creative EP-660 - juz z nich korzystalem, jednak tam bas wchodzil na wszystko, za to bardzo wygodne Brainwavz Alpha - po krotkim przesluchaniu wydaje mi sie, ze jest tutaj bardziej ogarniety niz w EP'kach, wygodne tez sa A-Jays Two - o nich nie wiem nic poza recenzjami. Obecnie mam Sennheisery CX 271, jednak brakuje im mocnego kopa, wysokie sa dla mnie zbyt nachalne, a poza tym sa dla mnie niewygodne. Tak wiec prosilbym o jakies krotkie zdanie na temat ww 3 sluchawek kogos, kto mial z nimi do czynienia. Cytuj Link to post Share on other sites
remi.88 50 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja mialem Brainwavz Alpha, i nie maja jakiegos mega nasyconego basu, nieco wiecej jest go w modelu m1. Ogolnie najwiecej basu dawaly mi sluchawki ktore byly dolaczone do tel. HTC ONE - jakies Beats'y ale wywalilem je szybko bo bylo tego za duzo. Obecnie mam ProAlphy wlasnie z tym telefonem i jestem mega zadowolony z tego polaczenia. Swoj zestaw oceniam pod katem sluchania Rocka, Metalu, i troche klasyki. Tobie polecilbym wlasnie m1 (kosztuja ok 120zl) ale najlepiej przy wyborze sluchawek lepiej posluchac jak graja przed kupnem. Cytuj Link to post Share on other sites
osadnik 0 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Może Brainwavz Delta. Ja mam je od dziś i naprawdę mogę je pochwalić! Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez osadnik Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts