WhiteDoom 0 Napisano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Sam nie wiem. W koncu rozwazalbym jeszcze Note 3 Neo,ale jego wielkość mnie troche juz przeraza:D Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja tam brał bym teraz i 6" przyzwyczaiłem sie. Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Ja wolałbym G2 zamiast Note. Mam coś w domu z serii Note i z rysika prawie wgl nie korzystam A nakładka Samsunga mi się znudziła. Poczytaj sobie o tych telefonach. Pisałem z użytkownikami G2, którzy mieli HTC One, Z1 i sobie chwalili, także ja myślę, że te wymiany to różnie może być. Ile na tablicy widzę osób co chcą Z1/HTC One wymienić.. Są gusta i guściki Cytuj Link to post Share on other sites
hhunter22 2 Napisano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 A może jakiś tablet 7'. A do tego zwykła 'nokia' do dzwonienia? Nokia czytaj tel gdzie bd go używał do dzwonienia i SMS ale ładował będziesz raz w tygodniu. Fakt że to więcej do noszenia ale znam kilka osób które tak robią. Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Ja wolałbym G2 zamiast Note. Mam coś w domu z serii Note i z rysika prawie wgl nie korzystam A nakładka Samsunga mi się znudziła. Poczytaj sobie o tych telefonach. Pisałem z użytkownikami G2, którzy mieli HTC One, Z1 i sobie chwalili, także ja myślę, że te wymiany to różnie może być. Ile na tablicy widzę osób co chcą Z1/HTC One wymienić.. Są gusta i guściki W Note I ten rysik wiele funkcji nie miał - jego działanie też nie było perfekcyjne.W Note 3 to jest wg. mnie - główny atut tego sprzętu.Ale nie każdemu to jednak jest potrzebne :-) A ile osób chce G2 wymienić... myślę że jest ich więcej niż Z1/One do kupy wziętych.Pozdrawiam. PS- ludziom się już w głowach przewraca i chcą wszystkiego spróbować dlatego wymieniają tym bardziej TOPowe modele. Cytuj Link to post Share on other sites
WhiteDoom 0 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A może jakiś tablet 7'. A do tego zwykła 'nokia' do dzwonienia? Nokia czytaj tel gdzie bd go używał do dzwonienia i SMS ale ładował będziesz raz w tygodniu. Fakt że to więcej do noszenia ale znam kilka osób które tak robią. To nie rozwiązanie dla mnie. Już mam tablet i mam go dość. Nie mam zamiaru komplikować sobie życia . Potrzebny mi Smartphone. A ile osób chce G2 wymienić... myślę że jest ich więcej niż Z1/One do kupy wziętych.Pozdrawiam. To zabrzmiało jako zniechęcenie do kupna . Niby najlepszy,a jednak nie;> Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Tylko, że G2 jest sporo tańszy i myślę, że więcej osób go kupuje niż np One. A co do Note, to nie mam jedynki Nie powiem, rysik jest intuicyjny, można robić notatki i jest to mega wygodne , tyle że mi się to nie przydaje. G2 to dobry sprzęt, Note 3 również, ale jest znacznie droższy, no i gabaryty nie te. Ale to już preferencje autora Cytuj Link to post Share on other sites
WhiteDoom 0 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Czy ta aukcja jest warta zakupu? http://allegro.pl/lg-g2-d802-16gb-lte-black-wroclaw-ups-odbior-i4153483755.html Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie ostry.77 207 Napisano 17 Kwietnia 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) A może jakiś tablet 7'. A do tego zwykła 'nokia' do dzwonienia? Nokia czytaj tel gdzie bd go używał do dzwonienia i SMS ale ładował będziesz raz w tygodniu. Fakt że to więcej do noszenia ale znam kilka osób które tak robią. Znowu Pan z wieloletnim doświadczeniem, któego posty są po koeli kasowane a ma ich aż 10 - tutaj pyta nas się autor o smartfona a Ty mu doradzasz nokie i do tego tablet 7"...bez komentarza. Autorze - no widzisz G2 najlepszy ale chcą coś innego - po prostu nie ma tego "czegoś".To tak samo jak Ferrari - samochó jak samochód są łądniejsze,szybsze od Ferrari ale Ci co są w stanie go kupić mówią że jednak ono ma to coś :-). Tak samo dla mnei z Samsungiem. A co do tego żę najgorszy - ludzie chcą go wymieniać na droższy sprzęt któego nie ujmujemy w naszych propozycjach na Z1,Note 3 - po prostu większośc go dostałą w przedłużeniach za bardzo dobre pieniądze a chciało inny sprzęt np. Z1 i teraz wymieniają się - a nóż znajdę kgooś kto wymieni się bez dopłąty.Pozdrawiam. @up a skąd jesteś?Na Śląsku jest dużo G2 za 1200zł - bez brandu i to czasem nówki(nie wiem skąd one się biorą). A tej aukcji nie dotykaj to jest 24 miesięcy gwarancji SERWISOWEJ a nie PRODUCENTA - to 2 inne sprawy. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez ostry.77 Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Up. O tym sklepie w sumie na forum.android są dobre opinie. Tyle, że z taką gwarancją jest fajnie do czasu. Jak Ci fon padnie, a sklep upadnie to masz problem. Z tego co wiem to oni sprzedawali G2 z gwarancją producenta też w podobnej cenie. Zadzwoń do nich i zapytaj Cytuj Link to post Share on other sites
WhiteDoom 0 Napisano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 No własnie ciezko znalezc gwarancje producenta na allegro w niewiele wyższej cenie. Albo pisze sama gwarancja - nie wiadomo co i jak ,albo serwisowa. Jak jest jeszcze z bateriami w tych Smartphone'ach? Jeśli pisze,że jest nieformatowana to co to ma oznaczac? Czy powinno się jakos specyficznie ja naladowywac i rozladowywac do konca? Czy jak ? Jak utrzymac najdluzsza zywotnosc baterii prawdilowym uzytkowaniem? Chyba to powinno być OK? http://allegro.pl/lg-g2-d802-black-czarny-wroclaw-lte-i4154725541.html Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Faktura VAT marża - to nie za dobrze. Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 UP. Gadałem ostatnio z gościem z takiego sklepu. Wszyscy raczej wystawiają vat-marża z prostego powodu- chcą zarobić. Pytanie czy LG uznaje gwarancję z takim dowodem zakupu? Oni raczej kombinują w tą stronę, że jak padnie Ci telefon to wysyłasz do nich, a oni z dowodem zakupu do producenta. Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Właśnie - VAT marża nienajlepsza.Jakbyś był ze Śląska miałbym dla Ciebie LG G2 za 1300zł(nie to nie ja sprzedaję) - tygodniowy biały telefon kupiony w MediaMarkt.jak coś pisz na PW dam namiary. Cytuj Link to post Share on other sites
MODOv666 10 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A co do G2 lub Nexusa 5, są wersje 32gb europejskie z pełną gwarancją w Polsce? Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A co do G2 lub Nexusa 5, są wersje 32gb europejskie z pełną gwarancją w Polsce? Kup w sklepie gdzie dostaniesz paragon lub fakture(nie marże) i gwarancja obejmie.LG to uznaje(znajomy ma G2 32GB i padł mu aparat(coś ze softem było) i bez problemu 4 dni i telefon byłz powrotem kurierem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts