Skocz do zawartości

Smartphone do 1200 zł

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez ostry.77,

Recommended Posts

Ja wolałbym G2 zamiast Note. Mam coś w domu z serii Note i z rysika prawie wgl nie korzystam :D

A nakładka Samsunga mi się znudziła. Poczytaj sobie o tych telefonach. Pisałem z użytkownikami G2, którzy mieli HTC One, Z1 i sobie chwalili, także ja myślę, że te wymiany to różnie może być. Ile na tablicy widzę osób co chcą Z1/HTC One wymienić.. Są gusta i guściki :)

Ja wolałbym G2 zamiast Note. Mam coś w domu z serii Note i z rysika prawie wgl nie korzystam :D

A nakładka Samsunga mi się znudziła. Poczytaj sobie o tych telefonach. Pisałem z użytkownikami G2, którzy mieli HTC One, Z1 i sobie chwalili, także ja myślę, że te wymiany to różnie może być. Ile na tablicy widzę osób co chcą Z1/HTC One wymienić.. Są gusta i guściki :)

W Note I ten rysik wiele funkcji nie miał - jego działanie też nie było perfekcyjne.W Note 3 to jest wg. mnie - główny atut tego sprzętu.Ale nie każdemu to jednak jest potrzebne :-)

A ile osób chce G2 wymienić...:o myślę że jest ich więcej niż Z1/One do kupy wziętych.Pozdrawiam.

PS- ludziom się już w głowach przewraca i chcą wszystkiego spróbować dlatego wymieniają tym bardziej TOPowe modele.

A może jakiś tablet 7'. A do tego zwykła 'nokia' do dzwonienia? Nokia czytaj tel gdzie bd go używał do dzwonienia i SMS ale ładował będziesz raz w tygodniu. Fakt że to więcej do noszenia ale znam kilka osób które tak robią.

To nie rozwiązanie dla mnie. Już mam tablet i mam go dość. Nie mam zamiaru komplikować sobie życia :roll: . Potrzebny mi Smartphone. 

A ile osób chce G2 wymienić... myślę że jest ich więcej niż Z1/One do kupy wziętych.Pozdrawiam.

To zabrzmiało jako zniechęcenie do kupna . Niby najlepszy,a jednak nie;>

Tylko, że G2 jest sporo tańszy i myślę, że więcej osób go kupuje niż np One. A co do Note, to nie mam jedynki :)

Nie powiem, rysik jest intuicyjny, można robić notatki i jest to mega wygodne , tyle że mi się to nie przydaje. G2 to dobry sprzęt, Note 3 również, ale jest znacznie droższy, no i gabaryty nie te. Ale to już preferencje autora :)

• Rozwiązanie

A może jakiś tablet 7'. A do tego zwykła 'nokia' do dzwonienia? Nokia czytaj tel gdzie bd go używał do dzwonienia i SMS ale ładował będziesz raz w tygodniu. Fakt że to więcej do noszenia ale znam kilka osób które tak robią.

Znowu Pan z wieloletnim doświadczeniem, któego posty są po koeli kasowane a ma ich aż 10 - tutaj pyta nas się autor o smartfona a Ty mu doradzasz nokie i do tego tablet 7"...bez komentarza.

Autorze - no widzisz G2 najlepszy ale chcą coś innego - po prostu nie ma tego "czegoś".To tak samo jak Ferrari - samochó jak samochód są łądniejsze,szybsze od Ferrari ale Ci co są w stanie go kupić mówią że jednak ono ma to coś :-).

Tak samo dla mnei z Samsungiem.

A co do tego żę najgorszy - ludzie chcą go wymieniać na droższy sprzęt któego nie ujmujemy w naszych propozycjach na Z1,Note 3 - po prostu większośc go dostałą w przedłużeniach za bardzo dobre pieniądze a chciało inny sprzęt np. Z1 i teraz wymieniają się - a nóż znajdę kgooś kto wymieni się bez dopłąty.Pozdrawiam.

@up a skąd jesteś?Na Śląsku jest dużo G2 za 1200zł - bez brandu i to czasem nówki(nie wiem skąd one się biorą).

A tej aukcji nie dotykaj to jest 24 miesięcy gwarancji SERWISOWEJ a nie PRODUCENTA - to 2 inne sprawy.

Edytowane przez ostry.77

Up. O tym sklepie w sumie na forum.android są dobre opinie. Tyle, że z taką gwarancją jest fajnie do czasu. Jak Ci fon padnie, a sklep upadnie to masz problem. Z tego co wiem to oni sprzedawali G2 z gwarancją producenta też w podobnej cenie. Zadzwoń do nich i zapytaj :)

No własnie ciezko znalezc gwarancje producenta na allegro w niewiele wyższej cenie. Albo pisze sama gwarancja - nie wiadomo co i jak ,albo serwisowa. Jak jest jeszcze z bateriami w tych Smartphone'ach? Jeśli pisze,że jest nieformatowana to co to ma oznaczac? Czy powinno się jakos specyficznie ja naladowywac i rozladowywac do konca? Czy jak ? Jak utrzymac najdluzsza zywotnosc baterii prawdilowym uzytkowaniem?

Chyba to powinno być OK?

http://allegro.pl/lg-g2-d802-black-czarny-wroclaw-lte-i4154725541.html

UP. Gadałem ostatnio z gościem z takiego sklepu. Wszyscy raczej wystawiają vat-marża z prostego powodu- chcą zarobić. Pytanie czy LG uznaje gwarancję z takim dowodem zakupu? Oni raczej kombinują w tą stronę, że jak padnie Ci telefon to wysyłasz do nich, a oni z dowodem zakupu do producenta.

A co do G2 lub Nexusa 5, są wersje 32gb europejskie z pełną gwarancją w Polsce?

Kup w sklepie gdzie dostaniesz paragon lub fakture(nie marże) i gwarancja obejmie.LG to uznaje(znajomy ma G2 32GB i padł mu aparat(coś ze softem było) i bez problemu 4 dni i telefon byłz powrotem kurierem.