hero22 0 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Hej. Niedawno kupowałem telefon w plusie Lg L3 II. Na telefonie nie dało się pobierać ani aktualizować różnych aplikacji ponieważ wyskakiwał błąd "nieznany błąd nr960". Telefon oddałem do naprawy (ponieważ mialem go na gwarancji). Właśnie dzisiaj go odebrałem i chce pobrać aplikacjie i wyskakuje bląd "plik pakietu jest nieprawidłowy". Próbowałem aktualizować i ten sam błąd. Nawet oprogramowania nie mogę zaktualizować ponieważ pisze bląd oprogramowania ( wtf ). Czyściłem pamięć cache google play itp co w necie pisało, pamięci mam dużo w telefonie a więc nie wiem. Z gory dziękuje Cytuj Link to post Share on other sites
ymir97 0 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Wejdź w ustawienia i włącz nieznane źródła. Ustawienia --> Zabezpieczenia --> Administracja urządzeniem. Później wyczyść ponownie dane aplikacji Google Play i reboot. Powinno działać. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts