wujekspajder 46 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Witam Szukam tytułów dobrych gier mmo. Jak znasz to napisz ;] Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 tera online cabal online Link to post Share on other sites
wujekspajder 46 Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 tera online cabal online A co myślisz o grze lord of the rings online lub marvel heroes przyznaje się że mój język angielski jest na niskim poziomie i w co łatwiej by mi się grało z tych dwóch gier ? ;] Link to post Share on other sites
buhert 2435 Napisano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) wszystko zależy od tego jakie klimaty preferujesz. Przykładowo dla mnie dobre mmorpg to takie gdzie się przenosisz w czasy średniowiecza (cabal to taki ewenement gdzie niby jesteś w średniowieczu a jeździsz astralnym motorem ), więc dla mnie ta 2 gra odpada. LOTRO szczerze mówiąc nie miałem okazji zagrać, ale z tego co widzę to wygląda nawet znośnie. Tak jak wcześniej wspomniałem- to czy ci się gra spodoba zależy od twoich preferencji. ps. a co do angielskiego- z czasem czytając wypowiedzi innych graczy czegoś się tam nauczysz (w moim przypadku, gdyby nie gry mmo to pewnie do dziś bym się umiał jedynie przedstawić ) Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez kotowaru Link to post Share on other sites
3k0m1Ny 0 Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Najlepsza jest tibia, jedyna w swoim rodzaju. Link to post Share on other sites
jarekd04 0 Napisano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) NosTale. Jedyną taka unikalna dla fanów Anime. MMO/RPG Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez jarekd04 Link to post Share on other sites
Dark Droid 3 Napisano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Ja polecam mmorpg - Star Wars The Old Republic.F2P lecz chyba do ktoregoś tam lvl postaci, ostatnio z nudów się zagrywam w to z kolegami i musze przyznać gra jest naprawdę bardzo ciekawa. Lecz polecam grać z "kimś" , bo samemu to questy niektore potrafią być bardzo trudne (wręcz niewykonalne) w pojedynke Link to post Share on other sites
Gretharddd 0 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 polecam Lineage II Link to post Share on other sites
Fankman 49 Napisano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) polecam Lineage II Pod warunkiem , że na starych kronikach nie wliczając (Freye, H5 i GOD , Livendor) Jak masz czas to kup Guild Wars 2 to najlepsze mmo do eksploracji swiata pozniej odlozyc na niedzielne wypady z kolegami i zajmij się czymś konkretnym , do października se polatasz po Tyri z masa losowych eventow i bossow a w październiku działać dalej w nowym dodatku World of Warcraft lub Archage , Black desert do testu. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Fankman Link to post Share on other sites
headhunterz 10 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Od siebie polecam Neverwinter.Gra jest po polsku. http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=15570 Link to post Share on other sites
Harakiri 11 Napisano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Również polecam Guild Wars 2, Olbrzymi świat, co chwila nowy content. Ponad to świetne WvW ( niestety to prawda że end gamę poza WvW ssie ). Od razu odradzam Ci też lotro, w tej grze płatne masz wszystko. Za każdą mapę musisz zapłacić kilkanaście dolarów, a niestety nie ma innego sposobu na lvl. Link to post Share on other sites
Recommended Posts