Skocz do zawartości

Dobre gry mmo

Recommended Posts

wszystko zależy od tego jakie klimaty preferujesz. Przykładowo dla mnie dobre mmorpg to takie gdzie się przenosisz w czasy średniowiecza (cabal to taki ewenement gdzie niby jesteś w średniowieczu a jeździsz astralnym motorem :D), więc dla mnie ta 2 gra odpada. LOTRO szczerze mówiąc nie miałem okazji zagrać, ale z tego co widzę to wygląda nawet znośnie. Tak jak wcześniej wspomniałem- to czy ci się gra spodoba zależy od twoich preferencji. 

ps. a co do angielskiego- z czasem czytając wypowiedzi innych graczy czegoś się tam nauczysz (w moim przypadku, gdyby nie gry mmo to pewnie do dziś bym się umiał jedynie przedstawić :P)

Edytowane przez kotowaru

Ja polecam mmorpg - Star Wars The Old Republic.
F2P lecz chyba do ktoregoś tam lvl postaci, ostatnio z nudów się zagrywam w to z kolegami i musze przyznać gra jest naprawdę bardzo ciekawa. Lecz polecam grać z "kimś" , bo samemu to questy niektore potrafią być bardzo trudne (wręcz niewykonalne) w pojedynke :D

polecam Lineage II 

Pod warunkiem , że na starych kronikach nie wliczając (Freye, H5 i GOD , Livendor)

Jak masz czas to kup Guild Wars 2 to najlepsze mmo do eksploracji swiata pozniej odlozyc na niedzielne wypady z kolegami i zajmij się czymś konkretnym , do października se polatasz po Tyri z masa losowych eventow i bossow a w październiku działać dalej w nowym dodatku World of Warcraft  lub Archage , Black desert  do testu.

Edytowane przez Fankman

Również polecam Guild Wars 2, Olbrzymi świat, co chwila nowy content. Ponad to świetne WvW ( niestety to prawda że end gamę poza WvW ssie :( ).

Od razu odradzam Ci też lotro, w tej grze płatne masz wszystko. Za każdą mapę musisz zapłacić kilkanaście dolarów, a niestety nie ma innego sposobu na lvl.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...