Reveq 13 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Witam. Chciałbym zakupić serwer VPS do TeamSpeak 3, dotychczas wykupiłem serwer na okres 2 miesięcy od strony multigaming, lecz bardziej opłacalne byłoby kupno swojego serwera. Więc jaki hosting mi polecacie, by były dobre parametry(by serwer utrzymał ts3 z 100 slotami bez lagów) za nie wygórowaną cenę. Oraz jaki jest najlepszy OS, który będzie intuicyjny, zaawansowany i wydajny. Dziękuje z góry za odpowiedź =). Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) DIVEIN10 po rejestracji na zakładce "billing" to dostaniesz +10USD na start. Tzn nie wiem czy kod jeszcze działa. Ja na tym przez kilka miesięcy miałem serwer repo i CI który buildował nam projekty. https://www.digitalocean.com/?refcode=62d53ac6b899 Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Mistic92 Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysztof 1392 Napisano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Mam dość dobre doświadczenia z biznes-host.pl i netdc.pl Na VPS'a to CentOS lub Debian :-) Na moim dedyku mam CentOS'a + DirectAdmin i sprawdza mi się to ale to w 80% hosting prywatny + parę firmowych www. Cytuj Link to post Share on other sites
Reveq 13 Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Najlepszą ofertą wydaje mi się ovh.pl (oferta #2) z debianem, zastanowię się jeszcze nad netdc.pl. Dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Olimpia_00 0 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Zobacz sobie również ofertę od dhosting.pl. Działają na rynku już wiele lat i ich oferta ciągle jest doskonalona. Jeśli chodzi o VPSy to naprawdę śmiało mogę polecić. Cena jest przyzwoita a oferowane parametry naprawdę dobre. Wybierając nawet ten najtańszy pakiet można się cieszyć sprawnie działającą stroną. Na uwagę zasługuje również support, który z przyjemnością pomoże wam wszystko przenieść i skonfigurować. Cytuj Link to post Share on other sites
Gedok 0 Napisano 21 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 polece serwery corevps.pl Cytuj Link to post Share on other sites
LH.pl 0 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Wpadnij do nas na serwery Szybkie, stabilne, z ekspresowym supportem. https://www.lh.pl/cloud-server Cytuj Link to post Share on other sites
majeczka56 0 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Pytajcie w Firehost - u nich ogólnie macie solidną usługę, VPSa testujecie całkowicie za darmo i sądzę, że wszystko powinni zapewnić. Tak czy siak - najpierw radzę wysłać wiadomość, nawet dla samego sprawdzenia supportu. Cytuj Link to post Share on other sites
damstask 0 Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Jaki polecacie serwer VPS bądź dedykowany w przystępnych pieniądzach? Będzie na nim postawione kilka stron z czego jedna ma dosyć spory ruch. Do tej pory korzystam z oferty biznes-host jednakże w przeciągu 2 miesięcy łącznie serwery nie działały prawie 5 godzin w środku dnia na co nie mogę sobie pozwolić. Czy ktoś tak ogólnie korzystal może z https://itsky.cloud/cart/serwery-vps ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts