Wanniecky 0 Napisano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 Czy ktoś z was brał kiedyś udział w Hackathonie? Na czym to polega? Widziałem ostatnio, że w moim mieście (Kraków) organizują EPAM Hackathon? Czy warto wziąć w czyms takim udział. Jakie trzba mieć doświadczenie. Prosze o odpowiedź Cytuj Link to post Share on other sites
lempik 0 Napisano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Hackathon to maraton programistyczny jak sama nazwa wskazuje skierowany do programistów. PRzez 12, czasem 24, musisz rozwiązać jakiś problem, albo wymyślić aplikację i ją stworzyć. Czy warto brac udział? Jasne, bo to szansa żeby się wykazac, dorwać często dobrą prace, no i zawsze jest jakaś nagroda do wygrania. Cytuj Link to post Share on other sites
Snajperro 2 Napisano 6 Maja 2014 Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 (edytowane) A ktoś wiec czy później są prezentowane rozwiązania jakie zwycięzcy użyli w takim Hackathonie? Nie wiem bo nigdy na czymś takim nie byłem ani zbytnio się nie interesowałem. Jeśli tak to warto byłoby spróbować własnych sił a potem obczaić jak poradzili sobie inni z tym samym problemem. Hmn... Edytowane 6 Maja 2014 przez Snajperro Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts