wyrfelek99 0 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Witam . Otoz mam idiotyczne pytanie , jest tak idiotyczne ze nigdzie nie moge znajsc odpowiedzi na nie . Otoz jak klikne dwa przyciski np g i h to mi sie tobi ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . Czy jest jakis sposob zeby sie robilo ghghghghghghghghghghghgh ? Cytuj Link to post Share on other sites
Melman1980 363 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 jest naciśnij je równocześnie Cytuj Link to post Share on other sites
Mariusz21_21 305 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Tak, musisz klikać na przemian "g" i "h" najpierw g potem h, g...h... ghghghgh... i wychodzi tak jak chcesz... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wyrfelek99 0 Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Wlasnie jak naciskam rownoczesnie to mi sie robi ghhhhhhhhhhhh . Up chodzi mi o to ze wlasnie zeby nie naciskac na zmiane tylko jakbym przytrzymal g i h i by wychodzilo ghghghghghghghghgh . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts