piston 5 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Witam, zastanawiam się jaką podkładkę wybrać do myszy Razer DeathAdder 2013. Spodobała mi się ta http://www.morele.net/podkladka-steelseries-qck-63004-283680/, ale może w cenie do 70 zł dostanę coś lepszego? Chciałbym, żeby podkładka była średnio śliska (tak, żebym mógł ją kontrolować), mega precyzyjna i wytrzymała. Ważne jest też, by nie zdzierała ślizgaczy. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
sajmon154 537 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Razer goliathus speed edition lub control edition Mam do myszona (SS rivala) speed edition size M i jestem całkowicie zadowolony. Kosztowała mnie 68 zł na allegro [Edit] Chciałbym, żeby podkładka była średnio śliska (tak, żebym mógł ją kontrolować), mega precyzyjna To w 70% robisz za pomocą ustawień sensora w swoim gryzoniu podkład jest tu głównie uzupełnieniem "odbicia/odczytu" tego sensora oraz poprawy/jakości ślizgu Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez sajmon154 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Goliathus Speed Z tańszych Roccat Taito / Corsair MM200 / A4Tech 500MP. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
piston 5 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ok, dzięki. Mam jeszcze tylko jedno pytanie. Czy to,, że podkładka jest kolorowa nie odbije się na precyzji? Cytuj Link to post Share on other sites
sajmon154 537 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Gdyby tak było to żaden z czołowych producentów typu roccat, razer czy SS nie dawali by swojego loga na całą podkładkę albo wersji z grafikami przedstawiającymi tytuły/bohaterów gier 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 @up Ma znaczenie, ale głównie gdy kolor zmieniają się nagle i ze sobą bardzo kontrastują. Zmianie ulega głównie LOD. Problem występuje baaardzo rzadko i na pewnie nie przy DA. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
piston 5 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ok, wielkie dzięki panowie. Wezmę chyba tego Goliathusa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts