lyman11 1 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Otóż szukam programu który zamieni format napisów z .txt do .srt w wybranym przezemnie folderze (chodzi mi o masową ilość plików (seriale)) coś polecacie? bo nie chce mi się każdego pliku oddzielnie zmieniać. Cytuj Link to post Share on other sites
bullseye 73 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 NapiProjekt Najpierw wysyłasz nim wszystkie napisy na serwer jak nie ma, a potem pobierasz w formacie SRT Cytuj Link to post Share on other sites
lyman11 1 Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Ale przez napiprojekt pobiera tylko w .txt Cytuj Link to post Share on other sites
Hans Olo 92 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Pobiera tak jak mu ustawisz. Natomiast mi szukanie takiej aplikacji zajęło około 2 minut. Jest ona na http://www.dobreprogramy.pl/Edycja-i-konwersja-napisow,Programy,Windows,209.html Swego czasu jeden z członków grupy hatak udostępnił swoją własną aplikację tego typu, ale linki już wygasły, a ja mam tylko starą wersję 1.3 jeszcze bez obsługi srt. IMO była ona lepsza od tego programu na dp. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Hans Olo Cytuj Link to post Share on other sites
bullseye 73 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Ale przez napiprojekt pobiera tylko w .txt Jak nie zmienisz ustawień to nawet program do konwersji będzie działał tylko z txt... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts