Gość Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Chcę poznać wzór na wydobycie kryptowaluty w jednostce czasu, tzn chcę wiedzieć ile przykładowo dogecoinów wydobędę przy zadanym hashrate i określonej trudności w zakresie 24 godzin, przykładowo Zakładając że kopię solo Za pomoc wielkie dzięki hashrate tak dużo wow Cytuj Link to post Share on other sites
kajokin8855 1 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jaką masz moc (tak z ciekawości ) Ja mam 9,5MH Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie mam pytam o wzór bo chcę dobrać sprzęt Cytuj Link to post Share on other sites
kajokin8855 1 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Nie mam pytam o wzór bo chcę dobrać sprzęt Aha. To powodzenia. Ja mistrzem wzorów to nie jestem Cytuj Link to post Share on other sites
RuLeR 735 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 http://www.bitminer.pl/ poczekaj troszkę bo czasami wolno się wczytuje Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts