misiek710 1 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Witam. Potrzebuję routera do domu, miałby mi służyć do kilku smartphonów, laptopa, telewizora no i komputera pc. Aktualnie posiadam internet bezprzewodowy 4mb/s w jakości 5Ghz który jest tylko do komputera podłączony. Za pare miesięcy prawdopodobnie przejdę na internet światłowodowy 30mb/s, który będzie instalowany w mojej miejscowości. Przeglądałem neta i ten mi wpadł w oko http://www.morele.net/router-tp-link-td-w8970-576148/ . Może coś innego, lepszego w tej cenie dla mnie się znajdzie ? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
jimasek 46 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Moja propozycja to TP-link WR1043NDv2. Co do twojej propozycji to przepłacasz za modem ADSL który i tak nie będzie ci potrzebny. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez jimasek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts