jabadabadu 0 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie serdecznie! Proszę o pomoc w wyborze telefonu dla mojego taty. 1. Ile masz pieniędzy do przeznaczenia na telefon? - 750 zł 2. Chcesz komórkę z sklepu internetowego, allegro czy komisu komórkowego? - sklep internetowy, ewentualnie allegro 3. Jakie firmy cię interesują? - Nokia, Samsung, Sony, HTC 4. Do czego telefon ma być wykorzystywany? - rozmowy, zdjęcia 5. Jaki system operacyjny preferujesz? - android, windows phone 6. Będziesz modyfikował oprogramowanie telefonu? - nie 7. Interesują Cię telefony z dotykowymi wyświetlaczami? - tak 8. Używany wchodzi w grę, czy może tylko nowe egzemplarze? - nowe 9. Dodatkowe uwagi lub informacje - slot na zewnętrzne karty pamięci, szybkość działania, długość pracy na baterii, aparat 10. Moje propozycje: brak Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez jabadabadu Link to post Share on other sites
Bartek5035 196 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Moto G, Xperia SP, LG L9, L9 II, iPhone 4/4s, Galaxy SIII mininie znam się na WP8 więc nie proponuje 1 Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Mnie tam sie podoba Nokia Lumia 520, choć to pewnie nie ten poziom, ale tel fajny/ Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 s3 mini skreśl od razu. Moto g także. Ten telefon nie jest tyle wart. W tym budżecie albo Xperia SP albo Lg l9 II ( ofc mówię o nówkach od prywaciarza z allegro) 1 Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Z WP8 - Lumia 820 - bardzo dobry aparat i do rozmów nadaje się idealnie. Z Androidem - jak rzadko zgadzam się z Synergia - LG L9 II lub Xperia SP - ale oba maja gorsze aparaty od L820. 1 Link to post Share on other sites
Rozwiązanie DeNeB 134 Napisano 3 Kwietnia 2014 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Najlepiej pasuje Lumia 720,żaden inny telefon w tym przedziale cenowym nie oferuje takiego kompromisu między wydajnością/aparatem i baterią,slot na karty micro sd jest. 1 Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 Jak wyżej. Lumia 720 idealnie się wpasowuje w Twoje wymagania. Bateria pozwala na 3-4 dni średnio-intensywnego użytkowania, ma niezły aparat (optyka Carl Zeiss) i slot na karty pamięci. W przedziale do 750zł spokojnie kupisz nową na allegro a jak się postarasz to nawet w sklepie. Patrząc na ceneo.pl musiałbyś dołożyć jakieś 30zł do budżetu aby kupić w sklepie. 1 Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Xperia SP jest bardzo średnim telefonem. LG moim zdaniem jest sporo szybszy i wygodniejszy w użytkowaniu..(no i lepszy egzemplarz). 1 Link to post Share on other sites
jabadabadu 0 Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Czy ta oferta: Nokia Lumia 720 allegro jest atrakcyjna? Czy szukać czegoś innego? Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 JAk na sklep to chyba niższej ceny nei znajdziesz. U prywaciarza spokojnie 100 zł taniej. w tej cenie jest jeszcze jak już wspominałem Lg L9 II 1 Link to post Share on other sites
jabadabadu 0 Napisano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 JAk na sklep to chyba niższej ceny nei znajdziesz. U prywaciarza spokojnie 100 zł taniej. w tej cenie jest jeszcze jak już wspominałem Lg L9 II Na placu boju pozostały zatem Lumia 720 oraz LG L9 II. Ciężki orzech do zgryzienia, zważywszy, że telefon nie dla mnie, tylko jako prezent. Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Dla kogo ten telefon? Jak pisałem wcześniej Lumia 720 oferuję na prawdę dobrą baterię i aparat a teraz jej cena jest atrakcyjna. Link to post Share on other sites
jabadabadu 0 Napisano 6 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Dla kogo ten telefon? Jak pisałem wcześniej Lumia 720 oferuję na prawdę dobrą baterię i aparat a teraz jej cena jest atrakcyjna. Telefon dla mojego taty, jako prezent. Link to post Share on other sites
bluro 8 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Nokia Lumia 720 telefon może troszeczkę ponad Twój budżet (choć w tym co masz tez znajdziesz) jednak jest bardzo fajny i przyjemny mam używam i serdecznie polecam 1 Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Spokojnie się kupi za 700zł na allegro a 750zł w sklepie można już dostać. Jeśli dla taty to uważam, że będzie w porządku. Nie przytłacza mnogość ustawień i pewnie nie będzie się bawił w kolorowe tapetki, launchery czy wgrywanie romów (nie chodzi o cyganów) a przede wszystkim korzystał. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez BARTOL48 2 Link to post Share on other sites
jabadabadu 0 Napisano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 Zamówiłem Lumię 720. Dziękuję za porady oraz pomoc Link to post Share on other sites
bluro 8 Napisano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2014 dobry wybór jaki kolor...,bo ja mam czarna.pospolita taka i elegancka.aaaaa i ten telefon ma jedna tylko wade nie pewnie sie trzyma wiec zakup jakiś "condon" po prostu potrafi wysmyknąć sie z dłoni. Link to post Share on other sites
jabadabadu 0 Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Dzisiaj przyszła. Zamówiłem kolor czarny. Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts