BioSkull 0 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam. Zakupiłem mysz Logitech G5 i teraz przymierzam się do klawiatury. Chce coś niedrogiego, ale nie tandetę. Nie potrzebuje jakiś bajerów w postaci wyświetlaczy lcd itd. Mile widziane klawisze dodatkowe. Koniecznie przewodowa. I na co muszę zwracać uwagę ? Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Z tańszych może coś takiego... Cytuj Link to post Share on other sites
dodzik18 1 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Wyświetlaczy to to nie ma ale chyba ci się spodoba LINK Cytuj Link to post Share on other sites
BioSkull 0 Napisano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Obie mi odpowiadają, ale ta druga trochę za droga. Cytuj Link to post Share on other sites
dodzik18 1 Napisano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Najlepiej to, żebyś pojechał sam do jakiegoś sklepu(nie dla idiotów) i sam wybrał, na której ci palce dobrze leżą, skok klawiszy itp. Cytuj Link to post Share on other sites
bonjour 0 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Najlepiej to, żebyś pojechał sam do jakiegoś sklepu(nie dla idiotów) i sam wybrał, na której ci palce dobrze leżą, skok klawiszy itp. Zdecydowanie pójdź sobie do sklepu i pomacaj klawiatury. Jak spodoba Ci się jakiś konkretny model to wracaj do domku i zamawiaj w internecie ;-) Także polecam SideWindera X6 - jeżeli nie będziesz miał $$$ to sprawdź sobie SWX4. To mniejszy i tańszy model, nie posiada odłączanego panelu numerycznego. tutaj masz plusyX4 i X6 http://forum.pclab.pl/t580078.html Cytuj Link to post Share on other sites
hl1030 0 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 jak masz już G5 to może też coś od Logitecha co powiesz na: http://www.komputronik.pl/index.php/product/44234/Peryferia/Myszki_i_Klawiatury/Logitech_Media_Keyboard_600.html dobra za rozsądną cenę... Cytuj Link to post Share on other sites
philips 78 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 lub ta Logitech Media Keyboard PS2 44zł jak dla mnie bardzo stylowa klawiatura cechująca się prostota i mała multimedialnością używam właściwie tylko przycisków głośności i dwa nawigujące (wstecz, zamknij) bez których obecnie ani rusz .. jedynie na co mogę czasem narzekać to jak to bywa z czarnym kolorem, kurz staje się ładnie widoczny, i u mnie spacja jest troszkę "hałaśliwa" ale nie powinno to zbyt mocno irytować do tego mam również myszkę Logitech Cordless LX6, która dobrze się prezentuję z powyższą klawiaturą a ze sterownikami nie ma problemów, współgrają ze sobą dobrze Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Proponuję taką: http://allegro.pl/item1084018607_klawia ... ys24h.html Miałem taką samą tylko że bezprzewodową i w zestawie z myszką. Bardzo wytrzymała. Nie raz z dużą siłą lądowała na ścianie i działała bez problemu. Bardzo fajnie wyprofilowana, bardzo dobrze się na niej pisze. Jest cichutka, podpórka pod nadgarstki idealna. Cytuj Link to post Share on other sites
BioSkull 0 Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ta falista super wygląda, na allegro za 100 zł. Jeszcze się zastanawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts