PimpekCola 1 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 (edytowane) Witajcie. Zauważyłem, że w moich słuchawkach każdy głośniczek gra z inną głośnością w słuchawkach Creative 3D Tactic Alpha. I tu moje pytanie, czy to jest normalne i czy mogę to jakoś zgłosić na reklamacji? @Edit: Mam jeszcze aktualną gwarancje Edytowane 26 Marca 2014 przez PimpekCola Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Posiadam te same słuchawki. Powiem jedno - karta dźwiękowa która została do nich dołączona to totalny szajs. Gra cicho, nieczysto i miesza dźwięki. Sprawdź może, czy masz równo ustawioną głośność na oba kanały. Link to post Share on other sites
PimpekCola 1 Napisano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Nie używam karty dołączonej do słuchawek. Podoba mi się w nich zmiana głosu w mikrofonie i można się też fajnie pobawić basem. Jest jakiś panel w Windows gdzie mogę regulować stopień głośności na obu stronach? Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 26 Marca 2014 Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Bass poznasz dopiero przy dobrej karcie dźwiękowej Tak, jest. Prawy klik na ikonę głośności w prawym dolnym rogu, urządzenia do odtwarzania, 2x lewy klik na kartę do której są podłączone słuchawki i tam powinieneś mieć poziomy głośności, oraz ich balans. Link to post Share on other sites
PimpekCola 1 Napisano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Ok. Dzięki za pomoc. Chyba to przez to miałem takie odczucie. Zobaczę jak się będzie słuchać muzyki. Temat można zamknąć Link to post Share on other sites
Recommended Posts