Smokero55 0 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Witam mam problem ,chcę podkręcić kartę graficzną programem MSI afterburner ale po zainstalowaniu i uruchomieniu nie działają mi suwaki ,próbowałem w msiafterburner.cfg zmieniać wartości z 0 na 1 w ustawieniach programu ale nic nie działa help! P.S w msiafterburner.cfg nawet nie miałem tego wiersza co trzeba zmieniac wartość z 0 na 1 help help help! Moje parametry : Intel HD Graphics 2000 GPU - GT 1 GPU clock 650 mhz - memory 533 mhz POMOCY! Cytuj Link to post Share on other sites
EvilOverlorD 48 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 (edytowane) Działa tylko na wersji beta programu, czyli 3 Beta 18.Poza tym co ty chcesz podkręcać ? W/w grafikę ? Jeśli tak to zapomnij, albo jej nie wykryje albo tylko stracisz stabilność. Edytowane 22 Marca 2014 przez EvilOverlorD Cytuj Link to post Share on other sites
luzak0 20 Napisano 22 Marca 2014 Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 dokładnie integre OC haha:P Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts