karol1992 0 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Panowie mam płyte MSI 760G-P43 (FX) i jak gram to bardzo grzeja mi sie kondensatory.W hwmonitor TMPIN1 pokazuje w spoczynku ok 55-65 stopni a w stresie dochodzi nawet do 80.Powiedzcie mi moze sie płyta spalic od tego albo cos sie stac? Cytuj Link to post Share on other sites
pubpert 0 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Kondensatory raczej nie. One mają tolerancję do 105 stopni. Grzać może się mostek, ma zintegrowaną grafikę. Zresztą odczyty programowe nie są wiarygodnym źródłem informacji. Jeśli działa nie siesza się to będzie działać. Ewentualnie dobry przewiew w budzie i będzie wszystko OK Cytuj Link to post Share on other sites
Darius. 224 Napisano 18 Marca 2014 Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Może sekcja zasilania ? Wyjściem w takiej sytuacji jest umiejscowienie na niej/w jej okolicy jakichś radiatorków... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts