szczesiu20 0 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 I wtedy pewnie wyrównają się cenowo z konkurencją Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 (edytowane) Synergia - jak będą mieli oficjalny serwis, jak części będą na miejscu i nie będa kosztowac 2x tyle co u konkurencji - WTEDY - jak najbardziej będzie można brac pod uwagę Lenovo. ALE - założę się z Wami, że wtedy Lenowo będzie w podobnych cenach - cło, podatki, certyfikaty, batania czy spełnia normy, sieć serwisowa i pare innych rzeczy - w efekcie cena nie będzie taka atrakcyjna. Szczesiu20 - tyle, że za dokąłdnie takie pieniądze jak Lenovo kupię Lumię, która jest szybsza, płynniejsza, lepiej wykonana i ma serwis, gwarancję i tanie, powszechnie dostępne części. Pewnie, ze to Windows a nie Android - ALE - to teo co chce Autor może być dowolny system - WP8, Adrut, iOS Edytowane 17 Marca 2014 przez Ravir Cytuj Link to post Share on other sites
KowalNet 8 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Lenovo ma bardzo dobre telefony bawiłem się Lenovo K900 i bardzo mi przypadł do gustu ,jednak ryzyko sprowadzania telefonu z Chin jest za dużo ,dlatego nie polecam. Gdy otworzą w Polsce dystrybucje ceny tych telefonów skoczą drastycznie w górę . Cytuj Link to post Share on other sites
Synergia 1598 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 No wszyscy już wiemy, że ty bierzesz lumie na ślepo ale nie musisz tego w kółko powtarzać... Cytuj Link to post Share on other sites
Cacek93 2397 Napisano 17 Marca 2014 Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 Mam sporo znajomych, którzy pokupowali na aliexpress A820. A830. Sam sprowadziłem sobie chińczyka bez cła i vatu. Wyszło taniutko, a telefon potrafi zawstydzić dwa razy droższe konstrukcje. Dałem 400zł, a telefon ma te same bebechy co Lumia 920 Gdybym miał kupować u nas pewnie by padłu właśnie na jakąś Nokię. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts