PaulxPaul 0 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam, czy można płacić za gre z portfela i z karty paysafecard jednoczesnie ? Cytuj Link to post Share on other sites
michal360 1 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 tylko po co ? Cytuj Link to post Share on other sites
Barto20 39 Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Wydaje mi się, że nie. Kiedyś tak próbowałem i nie dało rady. Możesz chyba jedynie płacić przez portfel i kartę kredytową jednocześnie. Cytuj Link to post Share on other sites
yustin 0 Napisano 15 Marca 2014 Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Dobre pytanie. Także chętnie się dowiem. Pod pojęciem „z portfela” masz na myśli przelewem bankowym? Kartą kredytową lub paypal wydaje mi się, że tak. Cytuj Link to post Share on other sites
iKrzysiek 4 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Możesz tak płacić - podczas zakupu gry, gdy wyświetli Ci się informacja, że w portfelu brakuje środków masz możliwość "dopłaty" PaySafeCardem Cytuj Link to post Share on other sites
nastkaa 2 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Jednym i drugim jednoczesnie raczej nie, wkoncu portfel mozesz sobie sobie doładowac psc, wiec logicznie nie może to funtkionowac Cytuj Link to post Share on other sites
bar1004 102 Napisano 16 Marca 2014 Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) Ehh ludzie, ludzie, nie znacie się a się wypowiadacie i to jeszcze o czymś co jest ewidentnie napisane podczas kupowania gry: Jeśli stan twojego portfela jest niewystarczający do pokrycia pełnych kosztów tej transakcji, pozostałą należność należy uiścić, korzystając z innego sposobu płatności. Czyli tak da się, ale trzeba najpierw wybrać portfel steam, a resztę dopłacić z PSC. Edytowane 16 Marca 2014 przez bar1004 Cytuj Link to post Share on other sites
nastkaa 2 Napisano 31 Marca 2014 Udostępnij Napisano 31 Marca 2014 Ok moze masz racje ale skoro ma się i tak paysafe to czemu nie doładowac nią poprostu porfela zamiast osobno płacic? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts