hajper777 2 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 witam nie mogę coś uruchomić physx na gtx 760 mam wersje od Asusa physx mam w wersji wraz z najnowszym sterownikiem do karty pobranym ze strony nvida w panelu sterowani nvidia mam do wyboru na co ustawić physx pomocy Cytuj Link to post Share on other sites
Sir R 296 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Jaka gra? Może akurat ta nie obsługuje ów funkcji? W panelu ustaw żeby odpowiedzialna za funkcję była karta. Cytuj Link to post Share on other sites
hajper777 2 Napisano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 a sorki gra to testu to Planetside 2 według tego poradnik powino byc dobrzeale ja mam wersje na steam i nie moge znalesc tych folderów Cytuj Link to post Share on other sites
Sir R 296 Napisano 14 Marca 2014 Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Nigdy w tę grę nie grałem, ale wiem, że wielu ludziom gra crashowała z tego powodu i wyłączyli tę funkcję. Dopóki tego nie naprawią, to nie będzie działać. Cytuj Link to post Share on other sites
hajper777 2 Napisano 14 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 dzięki za odpowiedz znalazłem folder "UserOptions" gdzie jest [Rendering] i wypisane opcje dodałem w kolumnie te opcje ForceGpuPhysics=1 GpuPhysics=1 ALE nie stety nie działa widocznie jest tak jak mówisz Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts