norman121 0 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wszystkie przedmioty dążą do wzajemnego wyrównania temperatury jak np stajesz na dywanie w pokoju to nie czujesz takiego zimna bo oddaje on znacznie gorzej ciepło niż np płytki w kuchni a mają one taką samą temperature. Nie można słodzić czegoś do niższej temperatury niż to czym się chłodzi tak samo z zerem bezwzględnym Cytuj Link to post Share on other sites
danieloslaw1 141 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 To zależy! Jeśli chcesz mieć wiecej klatek w grach bierz intel a jak szybsze aplikacje to amd! Z intelem szybciej będzies zkodował filmy! Bierz jak chcesz ja bym brał intel inny amd. Do ciebie należy wybór. Cytuj Link to post Share on other sites
norman121 0 Napisano 26 Marca 2009 Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A jeśli chodzi o procka to ja bym brał Phenoma II X3 dobry i ładnie się kręci Cytuj Link to post Share on other sites
Quantinum 0 Napisano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 To zależy! Jeśli chcesz mieć wiecej klatek w grach bierz intel a jak szybsze aplikacje to amd! Z intelem szybciej będzies zkodował filmy! Bierz jak chcesz ja bym brał intel inny amd. Do ciebie należy wybór. czyli do gier lepiej intela?e5200/podkrece sobie do 3.0 Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Phenom II X3 720 > E5200. Jednak Phenom jest za drogi, wiec zostaje Intel - Athlony sa mniej wydajne i maja bardzo slabe OC. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 9793 Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Phenomy II już się dobrze kręcą. To już nie X2 czy Phenomy I. Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 27 Marca 2009 Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 No tak, ja pisalem o Athlonie X2 (nie liczac 7750 i podobnych na rdzeniu Kuma) i pierwszym Phenomie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts