Ladros 70 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam. Szukałem ostatnio dobrych głośników 5.1, żeby mieć dźwięk przestrzenny. Niestety najtańsze jakie znalazłem z wejściem optycznym to Logitech Z-906, a z przyczyn wiadomo budżetowych nie pozwolę sobie na nie. Znalazłem alternatywę Logitech Z-506, ale one nie posiadają wejścia optycznego. I tutaj pojawia się moje pytanie, czy warto kupić takie głośniki? Efekt będzie taki sam lub chociaż podobny jak z wejściem optycznym? Cytuj Link to post Share on other sites
Night rider 109 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Posiadam Z5500 podpięte pod Xonara D1 i jedyną różnice jaką słyszę po podpięciu pod optyka to lekkie przyciszenie basu. Może jestem głuchy ale więcej różnic nie widzę Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 @Up Po jaki grzyb Ci taka karta skoro masz optykiem podłączone? Wiesz do czego można to porównać? Do leżenia w łóżku z gołą Jolie (z cyckami jeszcze) i jechanie na ręcznym. To mi tylko przychodzi na myśl: http://i587.photobucket.com/albums/ss315/ReverseBladesbucket/Forum%20Use/1239037127536.png @Topic. Głośniki logiszajsu to chłam. Nie warto w to inwestować. No chyba, że w komplecie sprzedający dorzuca karnet do agencji towarzyskiej bez limitu czasowego. Do czego ma być ten sprzęt podłączony i co ma robić? Cytuj Link to post Share on other sites
Night rider 109 Napisano 9 Marca 2014 Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 @Up Po jaki grzyb Ci taka karta skoro masz optykiem podłączone? Wiesz do czego można to porównać? Do leżenia w łóżku z gołą Jolie (z cyckami jeszcze) i jechanie na ręcznym. To mi tylko przychodzi na myśl: http://i587.photobucket.com/albums/ss315/ReverseBladesbucket/Forum%20Use/1239037127536.png Nie powiedziałem, że mam podłączone optykiem. Powiedziałem jakie różnice widze gdy tak to podłącze. Może zanim po kimś pojedziesz to się upewnij czy masz powód... Cytuj Link to post Share on other sites
Ladros 70 Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Myślałem o podłączeniu do TV, może też do kompa. Co do chłamu Logitecha, to nie wiem, bo w sumie to jedyny sensowny zestaw jaki znalazłem, jak znasz jakiś dobry w podobnej cenie to podaj mi tu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts