Skocz do zawartości

moja opinia o MSI GF 570GTX OEM

Recommended Posts

Było już wcześniej- w tej cenie lepszej nówki nie dostaniesz.

Czy jest sens, zawsze jest sens na coś mocniejszego.

A z ciekawości, jaki kolega ma zasilacz???

@down

Zasilacz ok :D

Edytowane przez gtr76

Witam.

Ogólnie jestem zadowolony, karta działa całkiem żwawo jak na swoja cenę :) Osiągi w Unigine Valley Benchmark 1.0 Extreme HD

FPS:

29.5

Score:

1236

Min FPS:

16.1

Max FPS:

53.4

Lekko jak podkręciłem rdzeń 770 i  pamięć 2000 temperatura dochodzi do 83c.Co do głośności jest całkiem dobrze.

Pozdrawiam

Edytowane przez outsider102

moja karta leci na sprzedaż więc jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam :) dla zainteresowanych mogę zrobić fotki 

http://forum.benchmark.pl/topic/122489-sprzedam-kart%C4%99-graficzn%C4%85-gf-570gtx-100sprawnagwara/

a sprzedaję ponieważ wróciła moja poprzednia karta z gwarancji 

Edytowane przez Hunter18

Zależy w jakich grach, lokacjach, przy jakich detalach oraz czy procesor jest podkręcony i odblokowany.

Jeśli bez oc, to na pewno ogranicza w drugiej mapie w Crysis 3, przy ostrzale z wieżyczki, w innych grach i lokacjach (np Metro LL) to raczej ten 570 ogranicza wydajność :P

Powinien dawać radę w dotrzymaniu kroku tej karcie jeszcze w każdej grze, a gdyby udało się go odblokować do x6 i podkręcić >=4GHz to wtedy spokojnie będzie dawał radę jeszcze przez długi czas.

• Popieram 1
  • 2 miesiące temu...

NVIDIA GeForce GTX 570 to GPU legenda, swojego czasu były to jedne z najbardziej opłacalnych kart na polskim rynku w segmencie high-end (stosunek wydajności do ceny). Ja użytkuje komputer w którego skład wchodzi GTX 570 od Gigabyte'a od kwietnia 2011 roku, tak więc minęły niedawno 3 lata. Kupując wtedy tą kartę chciałem aby sprzęt spełnił moje oczekiwania i wystarczył mi co najmniej na trzy lata. Dzisiaj mogę powiedzieć, że był to bardzo udany zakup i na stan dzisiejszy nie zanosi się aby prędko kupił inną kartę graficzną.