Lightning 61 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Witam Nie wiecie może jak zrobić jakieś względnie trwałe pudełko na monitor? Oczywiście ma przetrwać w jednym kawałku wysyłkę pocztą tradycyjną. Kartonów mi nie zabraknie, jednak one same mogą nie wystarczyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Night rider 109 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kup dwa kawałki styropianu w sklepie budowlanym i wytnij w nich wyżłobienia na góre i dół monitora, upakuj ścisło w karton i jazda jeden tak wysłałem i przeżył 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Lightning 61 Napisano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Styropianów mam dość w domu, tak więc nie będzie z tym problemu. Mimo to czekam na kolejne propozycje, choć Twoja na pewno nie jest zła. Cytuj Link to post Share on other sites
robak1234 0 Napisano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2014 Ja bym zrobił tak, wziął bym tyle tektury ile będzie potrzeba do stworzenia pudełka, podstawa to jest dobra taśma, najlepiej idź do papierniczego i kup taką szeroką brązową. Musisz użyć wyobraźni i tak powycinać tekturę aby wszystkie elementy były do siebie dopasowane i żeby stworzyły pudełko, następnie gnieciesz dużo gazet i tak dużo jak to możliwe, wkładasz ją w każdą próżnię jaka powstanie po włożeniu telewizora do zrobionego przez Ciebie pudełka, dla pewności możesz przelecieć te miejsca pudełka, które wyglądają dla Ciebie podejrzanie taśmą. Ja tak zawsze robię i działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts