Amity94 3 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam w związku z tym, że ostatnio mam ochotę w coś pograć postanowiłem sprawdzić ceny gier na Origin i znalazłem dwie interesujące gry i nie mogę się zdecydować, którą wziąć najpierw Wiedźmin 2 Enhanced edition za 20Euro czy Two Worlds 2 Velvet ed. za 25Euro Prosze o pomoc w zdecydowaniu bo niestety ale póki co nie mam kasy na obie Link to post Share on other sites
Player1 1183 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Nie żeby to miało ci pomóc w dokonaniu wyboru... ale spóźniłeś się, bo Wiesław 2 był jakieś 2-3 tygodnie temu na Steamie za 3,99 EUR. Ja zakupiłem, ino jeszcze nie grałem (aktualnie aklimatyzuję się, czytając opowiadania Sapkowskiego z uniwersum Wiedźmina). Nie znam Two Worlds 2 ale Wiesiek (o ile lubisz RPG) to tytuł, na którym chyba nie można się zawieść. Sprawdź kody na alledrogo, jest sporo w cenie do 30 zł. Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 (edytowane) Niestety ale na allegro nie zapłacę w euro, mieszkam Irlandii więc niestety. Dzięki za info choć szkoda, że jeszcze nie przyszedł gość z UPC i nie założył netu w nowej chałupie i dopiero w szkole mogłem wziąć tylko origins bo steam blokują ;( A jeśli chodzi o to co lubię to RPG i strategie czasami gran turismo 5 na ps3 i podobna na PC czasem coś typu oddworld strngers wrath bardzo żadko fps. Edytowane 7 Marca 2014 przez Amity94 Link to post Share on other sites
Wojownik616 35 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Bierz Wieśka 2 ale za tą cenę 20 euro zbyt wysoko. Link to post Share on other sites
czervon 0 Napisano 7 Marca 2014 Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Zdecydowanie polecam Wiedźmina 2. Na prawdę ciekawa gra, praktycznie się nie nudzi (no, przynajmniej w moim przypadku ) Według mnie powinieneś kupić wiedźmina, choćby z powodu, iż niedługo wychodzi wiedźmin trójka(gdzieś koło sierpnia tego roku),a w takim wypadku, po przejściu 2 części miałbyś co robić Link to post Share on other sites
Nero1993 9 Napisano 8 Marca 2014 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Też polecam Wieśka, jednak 20 euro to troszkę za dużo. Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 10 Marca 2014 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Akurat zarabiam w euro bo mieszkam za granicą, a jeśli chodzi o wybór to padł na Wieśka 2. Dzięx za pomoc i pozdro4all Link to post Share on other sites
Recommended Posts